Rusketus

Phenomenal mousse medium, pitkäkestoinen rusketusvaahto

Suomen kesä on arvaamaton. Aurinko paistaa hetken ja sitten saattaakin jo tulla rakeita. Onneksi kaunista rusketusta ei tarvitse jättää vain auringon armoille. Itse olen käyttänyt jo monesti tänä keväänä sekä kesänä itseruskettavaa ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Aiemmat kokemukseni itseruskettavasta ovat olleet hyvinkin kehnoja. Olen saanut väriä, mutta lopputulos on usein ollut epätasainen tai karissut epämukavasti pois. Vita Liberatan luksus tuotteet ovat kuitenkin laatutuotteita, joiden kanssa minulla ei ole tullut mitään ongelmia. Ne on helppo levittää, koostumus on mukava ja väri on tasainen. Suosittelen erityisesti alla olevaa tuotetta.

Vita Liberata Luxury tan 2-3 week, medium

  • pitkäkestoinen rusketus (kestää 2-3 viikkoa)
  • helppo levittää
  • tasainen rusketus
  • medium vastaa noin 5-7 päivän auringonottoa

Käyttöohjeet

Jotta pidempikestoinen rusketustulos varmistetaan, rusketustuotetta lisätään iholle 2 – 3 kertaa. Lue tarkkaan alla olevat ohjeet ja pääset nauttimaan kauniista sävystä joka kestää!

1) Levitä rusketustuote täysin puhtaalle iholle. Käytä levityskinnasta. Anna rusketustuotteen vaikuttaa ihollasi 5 – 24 tuntia riippuen ihotyypistäsi. Vaalealle ja vaikeammin ruskettuvalle iholle suosittelemme pidempää vaikutusaikaa 12 – 24 tuntia.

2) Kun tuote on vaikuttanut ihollasi 5 – 24 tuntia, se huuhdellaan suihkussa vedellä. HUOM! Älä käytä tässä vaiheessa suihkusaippuaa.

3) Pesun jälkeen kuivaa iho ja tee uusi levitys samalla tapaa kuin ensimmäisellä kerralla. Anna vaikuttaa iholla 5 – 24 tuntia ennen vesipesua.

4) Pisimmän rusketustuloksen saavuttaksesi, lisää tuotetta vielä kolmannen kerran iholle ja odota taas 5 – 24 tuntia ennen peseytymistä.

*Pysyy iholla neljä kertaa pidempään kuin tavallinen rusketustuote. Yhdestä pullosta saa 9-12 rusketusta.

Tuotteita voi ostaa seuraavista liikkeistä --> Jälleenmyyjät

*Tuotteet saatu yhteistyössä Lovebeauty oy:n kanssa.

♡ Laura