Liikunta

ROOTS HELSINKI

Mä olen tämän vuoden puolella innostunut joogasta. Oon aina ollut sellainen liikkuja, joka haluaa vauhtia, hikeä ja hengästymistä, joten minun täytyi ihan pakottaa itseni joogasaleille (ja se kannatti! Olen aina ollut melko jäykkä, vaikka monipuolisesti liikuntaa ja etenkin tanssia on tullut harrastettua. Venyttely ei ole ollut minun lempijuttujani ja se miksi halusin aloittaa joogan, johtui sen monista terveellisistä hyödyistä, joista olin lukenut.

Mitä hyötyä joogasta on?

  • Parantaa notkeutta

  • Vähentää stressiä
  • Kehittää keskittymiskykyä
  • Vahvistaa syviä lihaksia
  • Edistää ruuansulatusta 

jne.

Pian tunneilla käynnin jälkeen huomasin, että jooga ei ole yksi ja sama asia, vaan on useita erilaisia suuntauksia joogasta ja ne eroavat paljon toisistaan. Ennakkoluulot kannattaa siis heittää narikkaan (niin kuin miltein kaikessa) ja mennä testaamaan uusia asioita. Itsensä haastaminen on aina hyvästä! ;) Niimpä löysin itselleni lempparin, eli astangajoogan. Siinä tunti on aina samanlainen ja sopivan rankka. Ja mikä parasta, mun notkeuteni on kehittynyt huimasti siitä, mitä se muutama kuukausi sitten oli. Pitkät juoksulenkit, kuntosaliharjoittelu...ilman venyttelyä, ei ollut tehnyt hyvää mun jaloille. Ne oli mennyt ihan lukkoon :D Mutta nyt, kiitos joogan, oon notkistunut!

Roots Helsinki = Yoga. Cake. Life.

Me olimme Roosan kanssa sunnuntain flowssa klo 9.00-10.30. Minulle Roots Helsinki oli täysin uusi tuttavuus, mutta Roosalle tuttu paikka. Roots Helsinki on vegaaniruokaa ja raakakakkuja tarjoileva IHANA kahvila, kuin myös joogapaikka.

Roots Helsingin tilat ovat visuaalisesti kauniit. Rentoutuminen ja hyvä fiilis tarttuu heti astuessa sisään studiolle! Alla kuvia paikasta. SUOSITTELEN! ♡

Missä Joogatunneilla / saleilla te käytte? Otan mielelläni vinkit vastaan!

 ♡ Laura

comments powered by Disqus