blogi

Selkeä suunnitelma - selkeä blogi

Lähdin mukaan seitsemän päivän ilmaiseen blogihaasteeseen, jota ihana Vilma suositteli. Kiitos Vilma!

Ensimmäisen päivän ohjeista nousi esille, että blogilla on oltava/kannattaa olla selkeä jäsennelty suunnitelma, joka toteutuu viikoittain. Oma blogini täällä SO-UP:ssa on vielä ihan aluillaan, mutta parempi tarttua kehittämiseen jo heti alkumetreillä.  Siispä blogihaasteesta innostuneena lähdinkin pohtimaan mikä olisi minun juttuni, josta haluaisin pääsääntöisesti kirjoittaa.

Kirjasin ajatuksiani paperille ja huomasin, että suurin osa asioista joita haluan kirjoittaa liittyy joko liikuntaan, hyvinvointiin tai ruokaan. Hyvinvointi sinäänsä on laaja käsite, mutta siihen sisältyy monet itselle tärkeät aiheet, joita en paremminkaan osaa  tällä hetkellä jäsentää. Liikunnan ja ruuan (jotka voisi myös sisällyttää hyvinvointiin) haluan kuitenkin ihan omiksi kokonaisuuksikseen.

Liikunta tulee blogissani sisältämään minun arjen treenejä, niin juoksemisen kuin tanssin osalta, mutta myös paljon erilaisia lajikokeiluja, sillä tykkään testata uusia asioita.

Hyvinvointi sen sijaan tulee käsittelemään hyvän olon juttuja, niin kropalle kuin mielelle ja ystävyydestäkin tulen kirjoittelemaan. Samoin ajatuksiani ja vinkkejäni kulttuurista, unesta, vapaa-ajan iloista, rentoutumisesta, myötätunnosta, anteeksiantamisesta sekä stressistä tulen avaamaan.

Ruoka-osiossa  tulee olemaan vinkkejä hyvistä ravintoloista pääkaupunkiseudulla sekä omia reseptejäni, joissa visuaalinen kauneus, gluteenittomuus ja kasvispitoisuus korostuvat. 

Päätin myös, että kirjoitan jokaisesta aiheesta yhden postauksen viikkoon, eli kolme postausta viikossa.

MAANANTAI: LIIKUNTA          KESKIVIIKKO: HYVINVOINTI          PERJANTAI: RUOKA

PS. Teen mielelläni yhteistyötä muiden bloggajien kanssa ja parin kanssa on ollutkin suunnitteilla mm. laittaa ruokaa ja kuvailla. Ota siis rohkeasti minuun yhteyttä! :) + tykkään siis valokuvata. En ole vielä mikään pro, mutta osaan ottaa kauniita kuvia. Joten mua voi kysäistä myös kuvaamaan blogiin (ilmaiseksi). 

Ihanaa inspiroivaa viikkoa!

<3 Laura

comments powered by Disqus