Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

Synttäriviikonloppu

Veikka täytti vuosia ja mietin pääni puhki mitä antaisin lahjaksi. Aina sama ongelma... tavaraahan riittää kaikilla. Olen kuitenkin muutamana synttärinä järjestänyt yhteistä tekemistä materian sijaan ja siihen päädyin myös tällä kertaa.

PERJANTAI

17.30 Veikka saapuu Kamppiin. 

Veikka oli siinä uskossa, että hän on tulossa meille viikonlopuksi. Lähdimme kuitenkin Rautatieasemalle Sokokseen, koska siellä on mielestäni siisteimmät vessat.

17.45 Sokoksesta jatkamme suoraan kätevästi Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinkiin. Respasta sitten avaimet käteen ja yhdeksänteen kerrokseen.

Oli kiva nähdä veikan hämmästynyt ilme

17.50 Ihastelemme hotellihuonetta. Se on yhtä luksusta arjen keskelle. Nykymät ovat siistit ja kilistelemme tekemäni alkoholittoman drinkin kanssa.

Mustikkajuoma

19.00 Tästä ilta jatkuu päivällisellä Vapianossa ja 21 jälkeen leffalla Finnkinossa.

Kävimme katsomassa leffan "IT". Oli muuten pelottava!

23.30 Chillailemme ja kuvailemme näkymiä huoneen parvekkeelta. Huomaamme myös hotellin henkilökunnalta saadun viestin ja lahjan. Aww niin ihanaa palvelua ♡!! 

00.00 Nukkumaan Zzz ZZZ

Nukuimme täydelliset yöunet ihanan pehmeissä sängyissä.

LAUANTAI

9.00 Heräämme ja menemme aamupalalle.

Mielestäni juuri aamupala on parasta Original Sokos Hotel Vaakuna Helsingissä. Rakastan ruokien kaunista esteettistä asettelua ja valinnanvapautta. Aamupalalta löytyy ihan kaikkea! Aamupala tarjoillaan myös mahtavissa puitteissa nimittäin Ravintola Loisteen kattokerroksessa. 

11.00 Menemme kuntosalille Sats Elixia Rautatieasemalle. 

Otimme pientä lepoa aamupalan jälkeen ja sitten suuntasimme kuntosalille. Olemme molemmat liikuntahulluja, joten on hienoa, että hotelli tekee yhtestyötä näin monipuolisen salin kanssa. Tarjolla on valehtelematta ihan kaikkea joogan ja bodaamisen väliltä ryhmäliikunnoista täysin omaan rauhaan.

13.00 Formula Center

Treenien jälkeen suuntasimme Formula Centeriin ajamaan. Minä meinasin jänistää, mutta uskallettuani rattiin, olin messissä. Palkintopallille en ihan mahtunut, sillä sen täyttivät iskä, veikka ja poikaystäväni, mutta muuten oli tosi kivaa ja ennen kaikkea hyvä kokemus! 

= loistavat synttärit veikan kanssa. 

Hotellin hyvän sijainnin ansiosta aktiviteetit oli helppo järjestääOriginal Sokos Hotel Vaakuna Helsingistä on tullut minulle vakkaripaikka, jonka laatuun voi aina luottaa. Aikaisemman postaukseni minilomasta poikaystäväni kanssa voi lukaista TÄÄLTÄ.

Ihan ei tullut veikalla vielä 18v täyteen. Onko teillä ideoita mitä voisin keksiä ensi vuodeksi? ;)

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Ravintola Loiste

♡ Laura

comments powered by Disqus