Hyvinvointi

Valohuone Kajastus

Ihanaa keskiviikkoa lukijat! ♡ Natural Teeth Whitening arvonnan voitti tällä kertaa Janni Joas. 

VALOHUONE KAJASTUS  

Mä heräsin tänään aikaisin ja lähdin Otaniemen UniSportille kuntosalille ja salin jälkeen tekemään koulujuttuja Valohuone Kajastukseen. Kajastus tarjoaa rauhaa sekä valoterapiaa ja on oivallinen paikka opiskelulle. Jos siis satut asumaan Helsingin alueella ja luet esim. pääsykokeisiin, SUOSITTELEN ehdottamasti paikkaa! 

(UniSportin kausikorttiasiakkaille kirkasvalohuone on käytössä veloituksetta, ilman varausta)

MIKÄ ON KIRKASVALOLAMPPU?

Kirkasvalolamppu on yksinkertaisesti sanottuna kotivalaisinta kirkkaampi lamppu. Se matkii auringonvaloa, mutta sen hyvä puoli on, että siitä ei saa uv-säteilyä. Varsinkin pimeinä kuukausina kirkasvalolampuista on hyötyä, sillä se piristää ja väsymys pysyy paremmin loitolla.

Vaikka kevätaurinko onkin jo pilkahdellut, niin koulujuttuja sisällä tehdessä, kaipaa valoa. Siksi koen, että kirkasvalolamppujen läheisyydessä, opiskelu on mielekkäämpää ja ehkä myös tehokkaampaa. Tänään kuitenkin olin kaikkea muuta kuin tehokas (hih), mutta se johtuikin siitä, että oon ollut ihan jännityksissä huomisesta. Huomenna Osku nimittäin palaa kotiin 5 viikon mittaiselta Afrikan treenileiriltään. Voi että, kun mulla on ollut kova ikävä. Odotan jo malttamattomana huomista! 

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! 

Muutama ottamani kuva KAJASTUKSESTA. *UniSport Otaniemi, Otaranta 6

Oletteko te testanneet kirkasvalolamppuja?

♡ Laura

comments powered by Disqus