So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

minun 2016

Tammikuu - Maaliskuu 

Lähdin joululoman jälkeen takaisin Brysseliin ja ensi töikseni värjäsin vaaleat kutrit suklaanruskeiksi toiveena saada/löytää enemmän itsevarmuutta vaativaan työhön. 

En muista milloin olisin ollut niin väsynyt kuin viime talvena ja lähdinkin hakemaan virtaa ystäväni luokse Englantiin. Katsoimme viikonlopun ajan How to Get Away with Murder ja kiertelimme Portsmouthia. Kävimme brunssilla ja kauan ikävöimässäni Nandos ravintolassa herkuttelemassa. Little did I know, että löytäisin itseni vuoden loppupuolelta Malesiasta ja juurikin Nandos herkkujen ääreltä. 

Kaunis suklaanruskea sävy ei kovin kauan hiuksissa kestänyt ja stressaavan työn vuoksi hiuksia lähti ja tukka oheni olemattomiin. Sain kuitenkin yhden vaativan projektin päätökseen josta keräsin kehuja ja samalla taisin löytää itseni uudella urapolulla. Markkinointiesitteen teko oli todella mieluisaa ja sain projektiin yllättävän vapaat kädet.  

Töiden puolesta olin paljon reissussa Saksan ja Brysselin välillä ja lopun häämöttäessä kroppa antoi periksi ja päädyin tiputukseen sekä tutkimuksiin sairaalaan Saksassa. 

Maaliskuu loppu oli Brysselin iskujen vuoksi synkkä ja pelotti mennä lähikauppaan. En tiedä mistä kaivoin eväät henkiseen jaksamiseen rankan talven jälkeen mutta jäin Brysseliin vielä kuukaudeksi iskujen jälkeen. Jätin työni, olin antanut kaiken mitä annettavissa oli ja enemmänkin. 

Huhtikuu - Kesäkuu   

Ensimmäinen vapaa kuukausi ja tunsin vapauden olemuksessani. Nauroin vuoden makeimmat naurut, ilo ja onni oikein purskahti ulos ja tuolloin tajusin miten onneton olinkaan ollut, kun moneen kuukauteen ei ollut naurattanut.

Laadin joukon kivoja suunnitelmia. Lähdin Utrehtiin kaverini synttäreihin ja takaisin vanhaan opiskelukaupunkiini Maastrichtiin. Juoksin (!) 5km hyväntekeväisyysjuoksun ja istuin joen varrella. Elämän suuntaviivat vähän hukassa ja tein extempore reissun Budapestiin selvittämään mitä seuraavaksi. Pidin kivan ekan lämpimän kevät viikonlopun Brysselissä, jona lämpötilat nousivat kesän lämpöasteisiin ja kaupunki heräsi eloon. Viikonlopun päätteksi astuin uudelleen metroon ensi kerran maaliskuun lopun jälkeen. 

Pakkasin ja lähdin Brysselistä sateisena ja kylmänä aamuna. Oli kiva olla Suomessa. 

Heinäkuu - Syyskuu 

Elämän mullistukset sen kun jatkuivat ja pian olin pakkauspuuhissa. Kotioveni suljettiin viimeisen kerran ja muuttokuorma lähti pääkaupunkiseudulta Itä-Suomeen. Oli jännää olla uudessa ympäristössä ja maailman parhaita vesirinkeleitä tuli syötyä yllin kyllin. 

Lähdin Espanjaan ja tein oman lento ennätykseni, kolme lentoa samana päivänä yhtä hyvin olisin voinut olla lentoemäntänä hih. Viikko Madridin MEU konferanssissa sinetöi uravalintoja ja olin aivan mahdottoman uupunut viikon jälkeen. Optimistiset suunnitelmat kierrellä Espanjaa saivat väistyä väsymyksen tieltä mutta löysin itseni kuitenkin aurinkoisesta Barcelonasta ja asuin kivassa hostellissa Madridissa vähän ikään kuin treenaten uusia seikkailuja varten. 

Lokakuu - Joulukuu

Täytin 26 ja olin kuitenkin ihan ok ikäni kanssa. Ihanaa, että parikymppisistä on vielä puolet jäljellä. 

Näin ilmoituksen uudesta blogiporttaalista ja hain mukaan. Hyvät uutiset tulivatkin pian ja tuntuu uskomattomalta edes ajatella, että olen virallisesti ja ihan oikeasti bloggaaja. Tätä täytyy vielä juhlistaa.. 

Haaveilin ja suunnittelin suurta matkaa. Loputtomien tuntuvien reissuvalmisteluiden jälkeen varasin lennot Bangkokiin ja lähtölaskenta alkoi oikeasti. Thaimaan kuningas oli kuollut muutamaa viikkoa aikaisemmin ja reissusuunnitelmat saivat uuden sävyn. Matkavaraussivustotkin vaihtoivat grafiikkansa iloisen punaisesta mustaksi kunnianosoituksena. 

Sain mitä parhaimman läksiäisdinnerin ja talven ensimmäinen lumimyrsky osui lähdön aattoiltaan. Valtaiset hyvän ja turvallisen matkan toivotukset facebookissa yllätti minut. Sain jälleen muistutuksen siitä, kuinka ihania ihmisiä elämässäni onkaan. 

Kuukauden seikkailin ja hikoilin Kaakkois-Aasiassa. Löysin uuden ystävän Malesiasta ja aika pian ymmärsin, että reppureissailu ei ole se minun juttuni ja palasin jouluksi kotiin. Matkustin Helsinkiin ja ehdin mukaan blogitapaamiseen näkemään osan meistä muista SO-UP:laisista ja näin samaa syssyyn myös parhaita kamujani. Ajatella, että jo 10 v ystävyyttä takana.  

Lisäksi elämässäni on edelleen joku, josta haluan tulevaisuudessakin pitää tiukasti kiinni. 

                                    2017 I'm ready for you.. Onnellista uutta vuotta kaikille!