So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

5 x arjen kesäjuttuja

Juhannusvapaat tekivät tehtävänsä. Vielä ei kuitenkaan ole kesälomani aika, joten jotta kesäinen lomafiilis säilyy mielessä ja mieli virkeänä aina lomaan saakka olen miettinyt keinoja arkilomailuun. Eli toisin sanoen pieniin kesähetkiin työpäivien ja viikkojen lomassa. 

1. Jäätelön syönti 

Irtojäätelön saa helposti mukaansa joko kaupan pakastealtaalta tai jäätelökioskista. Minulle maistuisi ainakin vielä kesän mittaan mövenpickin suklaa karamelli ja kaupan ässämix puikko. Nam!

2. Pyöräily 

Voisitko kulkea työmatkat bussin tai auton sijasta pyörällä? Näin olleen aikataulut vapaantuvat hieman, sillä ainakin töistä kotiin polkiessa ei tarvitse turhaan kiirehtiä ja tällöin onkin juuri aikaa jäätelölle tai uimaan.

3. Pulahda uimaan

Kukaan ei kiellä etteikö uiminen olisi tämän sesongin ykkösharrastus ja kesätyöläisen mahtava mahdollisuus pulahtaa uimaan kesäisen työpäivän jälkeen. 

4. Retkeily 

Luonto- ja retkeilykohteita maassamme riittää. Olisiko ihan hatusta heitetty, että ainakin yksi kesän viikonloppu vietetään luonnon helmassa retkeillen. Retkeilyyn voi orientoitua oman tai lähipaikkakunnan ulkoilualueiden kautta. Ei muuta, kuin hyttysmyrkkyä mukaan ja matkaan.

5. Uudet reseptit

Kesän ruokailuista monet haaveilee uusista perunoista tai grillisesongin avajaisista. Kesä on myös hyvää aikaa kokeilla uusia reseptejä mitä maistuisikaan munakoiso tai paahdettu kukkakaali tavanomaisen kukkakaalidipin sijaan. Valon määrä ja auringonvalon voima, kun valaisee myös ne ahtaimmat keittiökomerot.