So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ LONDON

dancing on my own

Olin eilen parin kaverin kanssa Robynin keikalla O2 Academy:ssa Brixtonissa. 
Robyn on artisti, jota en varsinaisesti ole seurannut, mutta radiosta ja monessa muussa paikassa kuullut hittejä ja sitä kautta tullut tutuksi.  Lämppäribändin nimestä ei koskaan saatu selvää, mutta duossa oli naissolisti ja kosketinsoittaja. Taustalla näytettiin ysärileffaa. 
Meillä oli istumapaikat ylätasanteelta, josta sai kurkistella, jotta näki Robynin. Vaikka tunnelma oli hyvä, jäi keikasta hieman keskeneräinen fiilis. Olin jotenkin odottanut hieman eri versioita biiseistä ja muutenkin isompaa showta. Robyn poistui ja palasi lavalla moneen otteseen, mitä tuntui hieman hassulta. Monet lähtivät pois ensimmäisen poistumisen jälkeen, luulleen, että keikka oli jo ohi. Lisäksi, salissa oli jäätävän kylmä, mitä veti hieman fiilistä.

I've been yesterday to Robyn's concert at the 02 Academy in Brixton. Although the atmosphere was great, despite the freezing wind the concert felt a bit short. She performed her hits but there was no really anything new to it. She also left and came back a few times towards the end of the concert, which many people didn't release she would do, as some left before she came back out for second time.