So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

dear diary: 20.11 - 24.11

Huh, mikä viikko takana. Näissä merkeissä on työviikkoni sujunut. 

Maanantai 20.11

Turkissa ei juuri koskaan tiedä mitä tuleman pitää ja aina on hieman arvoitus, että mitä onkaan seuraavaksi. Maanantaille olimme sopineet kaverin kanssa leffa-illan. Pääsinkin lähtemään töistä aikaisin ja olin hyvissä ajoin elokuvateatterilla. Ystäväni taas ruuhkassa tulossa, joten etukäteen suunniteltu Murder on the Orient Express elokuva vaihtuikin spontaanisti Justice League näytökseen. 

Tiistai 21.11

Tiistaina ei tehnyt mieli vielä lähteä kotiin suoraan töistä, joten houkuttelinkin kaverin miehensä kanssa kahville. Juttua riitti ja muita kuvia en ottanutkaan, kuin Caribbon kahvilan sisustuksesta. Nyt Starbucksille on löytynyt kilpailija. Etenkin kahvilan cheddar kanajuustoleipä oli parasta kahvila sapuskaa pitkään aikaan.

Keskiviikko 22.11

Ei muuta, kuin aikaisin nukkumaan. Seuraavan työpäivän aikainen 5.45 herätys, vaati velvollisuuksia hauskuuden edelle. 

Torstai 23.11 

Iloinen torstaipäivä aikaisesta herätyksestä sekä pitkästä matkasta huolimatta Ankaraan Suomen suurlähetystön sekä Bilkent Universityn tapahtumaan. Sainkin olla samassa salissa myös Suomen suurlähettilään kanssa. 

Perjantai 24.11

5 tunnin yöunilla seuravaan työpäivään. Turkissa 24.11 on opettajien päivä, joten meillä riemua riitti. Hieman haikeuttahan tämä maailman eriarvoisuus myös herättää. Asioita, jotka usein otetaan itsestäänselvyytenä Suomessa on maailmalla kultakimpaleita. Eri resurssein, eri toimintatapojen kautta matkalla samaan yhteiseen päämäärään paremmasta maailmasta. 

Näihin ajatuksiin on myös hyvä lopettaa. Nähdään taas uusien blogipostausten merkeissä. Kaunista viikonloppua.