So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

elämässäni juuri nyt

Siirtymävaihe

Sosiaalinen media saa meidät uskomaan, että (muiden) elämä on yhtä huippuhetkeä toisensa jälkeen. Kumpa elämän voisikin laittaa paussille, kun on huono hetki tai on asioita selvitettävänä ja jatkaa sitten, kun on selkeillä vesille. Sehän olisi hurjan tehokasta. Todellisuudessa elämään sisältyy siirtymäkausia, jolloin valmistaudutaan tulevaan, purkitetaan menneitä tai muuten vaan muistellaan ja mietitään minne ollaan seuraavaksi menossa.

Tämä näkyy myös vuodenajoissa, keväällä viljellään uutta, jonka kesä kypsyttää ja syksyllä taas sato korjataan. Kaiken menestyksen ja saavutusten takana on kova työ ja tuska. Kova työ myös palkitaan ja kokemusten kautta pääsee eteenpäin, jos jaksaa vain vielä vähän tsempata.

Koskaan ei tiedä minne elämä vie, minkä vuoksi siirtymävaihe on oleellinen uuden omaksumiseen.

Toive

Olen säästänyt jokaisesta tähänastisesta asuinmaastani siihen maahan liittyviä paperilappuja oli se sitten lentolippu, ravintolan ruokalista tai muuta siitä maasta muistuttavaa valokuvien ja statuspäivitysten lisäksi. Odotan sitä hetkeä, jolloin saan istua alas, käydä kokemusta uudemman kerran läpi eri vinkkelistä, kirjoittaa merkintöjä itselleni siitä mitä tiedän nyt vs silloin ja kerätä muistot yksien kansien väliin paperille.