So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

elän unelmaa

Arkisen aherruksen keskellä on välillä hyvä havahtua todellisuuteen, osittain ja aina välillä elän unelmaani. Olin aikeissa postata ulkomaa-arjen kurjista puolista, kunnes havahduin. Ystäväni sanoja lainaten, following your heart is a luxury. Meillä kaikilla ei välttämättä ole sitä mahdollisuutta jahdata unelmiamme muille maille. Joten siinä mielessä elän unelmaani.

Muutin Istanbuliin. Monet teistä jo tietääkin, että viiden vuoden takaisen erasmus vaihtoni vietin juurikin täällä Istanbulissa. On oikea ihme ja suuri saavutus saada töitä täällä. Hyvät työpaikat eivät ole täällä(kään) lainkaan itsestäänselvyys. Päinvastoin moni paikallinen tekee hurjasti töitä, vain selviytyäkseen. 

Arki on haaste ja niin hankalaa. Valitettavasti se myös näkyy näissä ihmisissä. Elän oman unelmani lisäksi myös monen muun unelmaa. 

Ikinä ei elämästä voi olla varmasti tietäväinen mutta omalla kohdalla tunnen varovaisen optimistisesti nauttivan elämästä eteenpäin.

Niin kauan, kun saan elää unelmieni elämää (ulkomailla). Ja joskus vielä sen löydän, oman paikkani. Hännänpää, ehkäpä jo horisontissa häämöttää. Ulkomailla onkin niin paljon helpompaa haaveilla, mikäli tietää matkan joskus jonnekin johtavan. Eli ei ehkä sinne minne alunperin haaveilin mutta, 

"It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting (and a bit scary, sometimes)". 

Nautitaan elämästä nyt, kun sitä on.