So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ MY LIFE

goals and dreams of 2013

Ajastettu postaus
Useissa blogeissa näkyi ennen vuodenvaihdetta kollaasihaaveita uudelle vuodelle 2013. Hieman jälkijunassa, mutta halusin myös toteuttaa postauksen. Näitä on kiva sitten vuoden päästä miettiä mitä tuli saavutettua. Niimpä, olen koonnut tähän asioita joiden toivon täyttävän vuoteni 2013, asiat ovat lähinnä tavoitteita eikä niinkään lupauksia.  Olen huomannut, että puhdas ruoka ja liikunta toimivat parhaiten mahdottomalle ilmapallovatsalleni, joten haasteena onkin mahduttaa monipuolinen ruokailu ja liikunta arkeen. Samalla tavoittena voittaa laiskuus tehdä samoja ruokia ja sen sijaan kokeilla uusia reseptejä. 
Kandi alkaa olla viimeistä vaille valmis, enää syyslukauden tentit ja kurssityön palautus, jonka jälkeen alkaakin viimeinen kevätlukauteni vähään aikaan. 

Maisterin ajattelin aloittaa vähän myöhemmin, haluan ensin katsoa mitä työmarkkinoilla on tarjottavana. 
 Kaiken koulukiireen keskellä haluan kuitenkin ottaa hieman omaa aikaa ja palauttaa viikkoni ainakin yhden illan joka olisi pyhitetty hemmottelulle ja kauneudenhoidolle. 
Vaikka yksinasuminen ulkomailla on välillä rankkaa, koitan keskittyä niihin hyviin asioihin, joita se tuo mukanaan. Odotan kesää ja lämpoä. Ajatuksena on että tästä tulee ensimmäinen Lontoossa vietetty kesä, kesäloma reissua unohtamatta. 

Yhä useampi kavereistani on ympäri maailmaa, joten nyt olisi mahtavat mahikset mennä moikkamaan ja samalla reissata. Tietysti Briteissäkin olisi pari kohdetta, joihin voisin kuvitella matkustavani, joten ei muuta, kun reissukassaa säästämään :) Lopuksi vielä hieman materiaalihaaveita.  


Tälläisiä toiveita vuodelle 2013. Aion tehdä tästä vuodesta mahtavan :)

My dreams and goals for this new year 2013. I plan to make this year great.