So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ BEAUTY

gorgeus hair

Olen totaalisen koukuttunut Gossip Girl sarjaan, jopa niin kovasti, että aloin katsomaan kaikki sarjan jaksot alusta lähtien. Nykyään katson sarjaa myös tyylivinkkejä silmällä pitäen, ehkä ole voinut olla ihailematta Serenan upeita kutreja. 
Olen päättänyt, että kevään aikana on saatava myös oma tukka kuntoon, hurjasti ylikasvanut otsikseni kaipaisi trimmausta, väristä puhumattakaan. Haluan myös leikkauttaa kuivat latvat pois, jospa hiukseni saisivat siitä puhtia kasvuun ja tuuhennukseen. 

Näitä kuvia katsellen, ei voi muuta, kuin inspiroitua vaaleasta tukasta, värin valinta kun aina tuottaa itselleni aina vaikeutta. Viihdyin mahtavasti suklaanruskeassa tukassa, mutta valitettavasti värjätyissä hiuksissa väri haalenee ajan kanssa ja  juurikasvu on toinen vahvasti värjättyjen hiusten huono puoli. 

Niimpä taidan päätyä vaaleaan, se on kuitenkin lähempänä omaa sävyäni. Onneksi omat hiukseni taipuvat lainelle varsin helposti, joten oikean sävyisenä ja hellällä hoidolla, hiukseni voisivat hyvin kesään mennessä liipata lähellä näitä inspiraatio kuvia. 
En malta odottaa kampaajakäyntiä ja freesausta, taidan ensin käydä konsultaatiossa ja leikkuussa ja varata toisen käynnin itse värjäystä varten. 

How gorgeously have Blake Lively's hair been styled for the role on the Gossip Girl. Looking at the pictures, I really want to go for blond hair over dark brown. I'm looking to cut my hair and colour it as well, but I will probably go for two separate appointments, just to make sure I happy with the outcome, rather than getting it all done at ones. Can't wait to get my hair its much needed freshening up!