So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

jos tekisin töitä kotoa….

7.00 Heräisin samaa aikaan, kuin nykyään mutta ovesta lähdön sijaan siirtyisin omalle työpisteelleni. Pesisin aamulla kasvoni mutta en meikkaisi lainkaan ja tekisin töitä mukavassa asussa. Aikaakin vapautuisi jopa kokonainen tunti vaikka pölyjen pyyhkimiseen tai kukkien kasteluun. Jos minulla olisi koira, veisin koiran ulos tässä vaiheessa. 

8.30 - 9.00 Aamiaisen jälkeen keittäisin vielä ison kupin hyvää teetä ja aloittaisin työpäivän

9.00 ---> Työtehtävät olisivat kirjattuna tehtävälistalle ja työpäivään sisältyisi vaihtelevasti niin puhelin/skype konffaa, kun päivittäisiä juoksevia asioita

12.30 Söisin maukkaan lounaan ja sään salliessa kävisin kävelyllä, jonka jälkeen palaisin työpisteelle ja tekisin töitä iltapäivä kolmeen asti

Kolmen jälkeen kävisin ehkä asioilla, verkostoitumis- tai muuten vaan drinksuilla sekä palaisin kotiin ruokakassin kera

19.00 Illallisen jälkeen/aikana tarkistaisin vielä iltapäivän aikana tulleet meilit ja tekisin tehtävälistan huomiselle. Tai vastaavasti jatkaisin vielä deadlinen alla olevia keskeneräisiä asiakasprojekteja.

23.00 Iltateen jälkeen olisin valmis nukkumaan samoihin aikoihin, kuin nykyisessä työssäni.

Mikäli työskentelisin itselleni, päällisenä työn tuomat edut olisivat ehdottomasti työpäivän rytmiin sekä omiin työtehtäviin sitä kuuluisaa vaihtelua sekä, että vapaata aikaa jäisi myös keskelle päivää, eikä aina vasta työpäivän päätteeksi. Elämän prioriteetit ovat ajoittain monissa muissa asioissa, kuin pelkästään työssä. 

---

Mutta kuitenkin, jotta kyseinen haaveammatti olisi luontevana osana muuta elämää, tulisi asuinpaikan mielellään myös olla jossain inspiroivassa miljöössä, jossa samankaltaisten yksintyöskentelevien verkostoituminen olisi mahdollista töiden oheessa, sekä ilmaston ja elinympäristön mahdollistavan myös muita mieluisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Osaatko arvata, mitä EU maata kenties nyt ajattelen?

Oikea vastaus: palataan asiaan 10v päästä