So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kalenterijuttuja vuodelle 2019

Kivaa alkavaa kevättä, mukavaa perjantaita ja maaliskuun ensimmäistä päivää. 

Vuosi 2019 on toki ollut käynnissä jo tovin, vaikka tähän vuoteen kiinnipääseminen onkin minulla kestänyt hetken. Ennätyspitkään kirjoitin vielä vuosiluvuksi 2018 kunnes nyt vasta kunnolla olen sisäistänyt, että missä mennään. 

Tämän vuoden alusta asti on mielessä ollut myös oman koristeellisen kalenterin työstäminen ja melkein jo hautasin ajatukset hetkeksi ennen kun totesin, että ehtiihän tuota vielä.

Bullet journal tai bujo on ehkä monelle jo tutulta kuulostava tapa tehdä kalenteria. Poimin netistä muitakin kuvia ja ideoita.

Tälläinen valokuvilla ja vuoden tapahtumilla koristeltu muistikirja olisi oiva tapa käyttää puhelimen muistin säilöissä oleva kuvia. 

Itse bullet journal "perinteisenä" kalenterina taitaa olla turhan työläs etenkin, kun haluan käyttää jo ostamaani kalenteria ja skräppikirjaprojektiin ostamani tarroja. 

Ensisijaisesti kuva- tai koristekalenteri olisi tämän vuoden muistojen ja valokuvien liimaamiseen yksien kansien väliin. 

Bulletjournalista eli pienin pistein koristeltuin sivuin, joihin voi piirellä melkein mitä vaan kiinnostaisi matkamuistojen taltioitiin. Kovin montaa tai pitkää matkaa ei ole tänä vuonna kalenteriin tiedossa, joten aivan täysin omalle matkabujolle ei ole tarvetta. Raaskisinko ostaa bullet journalin vai käviskö tavallinen muistivihko?