So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

katse tulevaisuuteen & tulevaisuuden haaveita

Vuoden vaihtuessa muistellaan perinteisesti kulunutta vuotta. Tiedän, jo taaksepäin katsomatta, että kulunut vuosi on ollut haastava. Vähän liiankin haastava. Omalla kohdallani katsonkin mieluisasti eteenpäin, enkä niinkään taaksepäin. 

Pitkään ja suuren unelman toteuduttua olenkin ollut hieman tyhjän päällä, mitäköhän nyt seuraavaksi ja minne suuntaan? 

Pitkästä aikaa onkin taas mistä unelmoida ja ehkei nyt asettaa niin tiukkoja tavoitteita vaan enemmän onnellisen elämän eväitä.

Niimpä, ajattelinkin listata hieman tulevaisuuden haaveita.

Haave #1. Kaksi kotia

Kovasti haaveilen kahdesta kodista. Yhdestä pohjoismaissa ja toisesta maailmalla. On se elämä vaan niin paljon mielekkäämpää, kun saa nähdä ja kokea erilaisia asioita. 

Haave #2 Ystävyyssuhteet 

Olen niin kovin onnekas, en ainoastaan ole säilyttänyt vaan myös saanut ystäviä ulkomailta vuosien aikana. Ystävyys on monen seikan summa ja vaatii vaivannäköä. 

Haave #3 Joustava työ

Uran ja ammattin, joka mahdollistaisi kahden maan kodin ja elämäntyylin. Työn, jossa langat olisivat enemmän omissa käsissä.

Haave #4 Opiskelu

Haluaisin ehdottomasti jossain vaiheessa vielä jatkaa opiskeluja, sekä edetä phd tasolle asti. 

Haave #5  Celebrate

Suurten tulevaisuuden haaveiden listalle mahtuu yksi pienempi tavoite. Nimittäin juhlien järjestäminen useammin. Brunssikestien tai illallisjuhlien tai vaikkapa syksyltä juhlimatta jääneitä synttärijuhlia (ja tupareita!) näin ensi hätään.

Onnellista uutta vuotta 2018!