So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoidossa minulle tärkeintä

Ihonhoitotuotteet sekä ulkoiseen kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät tuotteet elävät niin ajassa, kuin elämän- ja ilmastonmuutoksissa mukana.

Niin mukavaa, kuin olisikin sanoa, että juu oma kauneudehoitorutiini on vakiintunut, näin ei kuitenkaan täysin ole. Mutta en siltikään testaile tuotteita, sillä liikkuvassa elämänvaiheessa väärät tai omalle iholle sopimattomat tuotteet jäävät usein turhiksi. 

Nuoruusvuosina käytin Nivean nuorelle iholle tarkoitettuja puhdistustuotteita ja pesin kasvot kraanavedellä. 

Istanbulissa taas ilmaston kuivuus, tuuli, aurinko, vesi sekä alati vaihtuva sää on herkistänyt ihoani, joka tosin nyt kesähelteiden vuoksi runsaan vedenjuonnin seurauksena on jo paremmassa kunnossa. Olen myös käyttänyt erityisesti ilmansaasteiden haittavaikutuksien torjuntaan Kielhs Cilantro and Orange extract anti pollutant naamiota sekä oppinut käyttämään aurinkorasvaa ahkerammin. 

Hyvä ihonhoitorutiini on muutakin, kuin oikeat tuotteet. Välillä, pitkän päivän jälkeen ne omat tutut ja hyväksi havaitsemani tuotteet, ovat helpotus ja tuovat pysyvyyttä radikaalisti muuttuvassa arjessa.

Ihana, helpottava hetki omaa aikaa

Alankin suhtautua iän myötä omaan hyvinvointiini kokonaisvaltaisemmin. On totta, että hyvä iho on ihana asia, mutta hyvinvoinnistaan tulisi mielestäni huolehtia myös osana arkea. Sillä sen puuttumisen, kyllä huomaa, mikäli oman elämäntilanteen vuoksi, syystä tai toisesta, hyvinvointiaan on laiminlyönyt.