So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kevät ihonhoitoa kotikonstein // spring skincare faves

Scroll down for english...

Ihoni kunto ja hoito on aina, niin kauan kun muistan ollut vaivatonta, ilman sen kummempia konsteja. Elämänmuutosten ja ulkomailla asumisen aikana ihoni on luonnollisesti elänyt muutoksissa mukana.

Oikeastaan ensimmäisen kerran oikein punaisia finnejä puhkesi Lontoossa suurkaupungin saasteiden vuoksi. Viimeisen kahden vuoden aikana taas ihoni luontainen punaisuus on ollut pinnalla ja kerran normaali-iho on vaihtunut t-alueen öljyisestä kiristäväksi ja punottavaksi. Epäpuhtauksiakin on ollut enemmän, kun koskaan ennen. 

Suureksi ilokseni ihoni on Suomessa ollessani löytänyt tasapainoon ja ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa ihoni tuntuu jälleen luontaisen pehmeältä, kimmoiselta ja punaisuutta ilmenee huomattavasti vähemmän. Henkisellä hyvinvoinnilla ja tasapainolla on iso merkitys ihoni kuntoon ja kuten aikaisemmin olen maininnut, stressi näkyy minulla juurikin kasvoissa.

Ihanteellinen kevät iho on raikas ja talven paksut rasvat ja putelit on aika vaihtaa kevyempiin tuotteisiin. Aivan ekstra ihanaa olisikin käydä pitkästä aikaa kasvohoidossa ammattilaisella.

Tällä hetkellä käytössä Formula 10.0.6 kirkastava kasvonaamio sekä saman valmistajan Picture Perfect Day kasvovoide.

Kotikonstein olen ihoani hellinyt ja hoitanut kasvonaamiolla, joilla on kuoriva ja ihoa kirkastava vaikutus. Formula 10.0.6 tuotteita olen löytänyt myynnistä myös Suomesta ja heidän kirkastavasta kalvona irroitettava kasvonaamio on tullut kevät talven suursuosikkini. Löysin Freeman tuoteperheestä samantyyppisen naamion, jota täytyy seuraavaksi kokeilla. Peel off irroitettavat kasvonaamiot ovat superkäteviä ja herkälle iholle aivan mahtavia, kun naamiota ei tarvitse kovalla vaivalla ja hankauksella pestä pois. Ihan kevyt pesu naamion irroittamisen jälkeen riittää mainiosti.

 Epäpuhtauksiin olen vastikään bongannut Montage Jeunessin nenälaput, jotka todellakin toimii. 

                                                                   Miten sinä hoidat ihoasi?

Post in english from here on...

Spring is the season of rejuvenation. Although I do feel the hecticness with the new season that is about to start. So much to prep for it! Stress naturally affects our skin in various ways. I've always been very lucky with my skin pretty much all my life but lately it has not been quite the way I've been used to. Living abroad and lifestyle change has got a lot to do with it!

I only ever got those red acne type pimples when I moved to London, blaiming it on the pollution in the city. Over the course of time, my skin has changed including its texture. More redness has been surfacing and its been just overall very tight feeling and irretable. So I let my skin just be and now I feel and see a massive difference. 

I've been extra gentle with products that both exfoliate and give glow and vitality back the skin. Formula 10.0.6 Brightening peel off mask has been my go to.  For pores filled with junk I can highly recommend the 7th heaven charcoal pore stripes. They really work the magic. I also like using a moisturizer with vitamin c. 

Any tips to share for keeping your skin youthful and glowing?

TallennaTallenna