So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

menovinkki

kun sä oot sellainen haaveilija..

*In English Below*

Ihmiselle ja ihmiskunnalle on tosi tärkeää, että meillä jokaisella on unelmia. Ilman unelmia, toiveita tai ajatuksia tulevaisuudesta moni merkittävä keksintö olisi jäänyt kokonaan keksimättä.

Unelmilleen tilaa antava saavuttaa myös suuria asioita tai ainakin elää tunteiden vuoristoradassa. Elämä avautuu ja ovi aukeaa maailmoihin, jonn ei syvin skeptikkokaan olisi ilman unelmiaan osannut kurkottaa. Kasvoin kodissa, jossa ei koskaan sanottu, etteikö voisi olla hurjiakin unelmia. Annettiin ymmärtää, että ajatukset siitä minne voisin yltää oli tervetulleita. On kai aina jokaisen seuravaan sukupolven tarina myös vanhempiaan vahvempi. Luin suurmiesten elämänkertoja varhaisnuoruudessa ja myöhemmin myös johtajanaisista tai pikemmin Kirsi Pihan Äitijohtaja.

Monessa maassa nainen onkin heimon keskiössä, kylänsä tukipilari ja perheensä hyvinvoinnin lähde. Olettehan jo tietoisia Kävele Naiselle Ammatti tapahtumasta, joka viettää 10-vuotisen taipaleensa juhlavuoden tapahtumaa sunnuntaina 15.9. Kävele Naiselle Ammatti hyväntekeväisyyskävely on liikuttanut kansainvälisen kehitysmaaavun ystäviä naisten toimeentulon tueksi tänä vuonna jo 10 vuoden ajan. Ajatuksena on, että 30 euron lahjoitussumma vastaa yhtä ammattia kehitysmaan naiselle. Olosuhteiden vaihtelun vuoksi tukimaakohteiden naisten tarpeet ovat hyvin erilaisia. Osalle lahjoitus merkitsee kouluttautumista, asia jonka olemme Suomessa jokainen saaneet aivan ilmaiseksi vaikka täällä se tosin on verovaroilla kustannettu. Jollekin toiselle omavaraista yrittäjyyttä, joka turvaa perheen toimeentulon.

kavele-naiselle-ammatti
kuva: Naisten Pankki

Tutustukaa tapahtumaan lisää https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2019/. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan hyväntunnon asia, jossa olen tänä vuonna itsekin mukana viestinnän vapaaehtoisena. En ole vielä vaan ehtinyt siitä kertoa, sillä näitä toteutuneita unelmia tässä elämänvaiheessa nyt riittää.

Kuva/picture: Charlotte Reed

--

I'm so frequently requested to post something in English. I keep planning to and still working on ways to incorporate content in that language too. What would you like to read about? How about if on wednesdays there would be a post here on the blog in English? Let me know in the comments below.