So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ STUDENT LIFE

lukulomalla

Vielä en sanoisi, että olisin joulusta selvinnyt, vatsa nimittäin  jouluherkkuja täynnä ja kohvehtejakin on vielä jäljellä...puuh 
Mutta pikkuhiljaa täytyy tästä kuitenkin palata arkeen tai siis kirjoihin kiinni. Tammikuun puolessa välissä tätä Lontooseen palaajaa odottaa yksi kurssityön palautus sekä kaksi koetta. 
Kokeisiin olen ehtinyt jo hieman kerrata, mutta kurssityö taas aiheuttaa hieman harmaita hiuksia, toivottavasti netistä löytyy tarpeeksi materiaalia. Yleensä olen aina palauttanut kurssityöt ennen joululomaa, mutta tänä vuonna ennen tätä tammikuista deadlinea oli yksin toinen essee, jonka palautuspäivä oli samalla viikolla, kun tulin Suomeen ja sen parissa ahersinkin joulukuussa. 

Kuvituksena Istanbulissa otettuja kesäkuvia. Löysin oleskelulupakirjani aamulla pöytääni siivotessa ja samalla kaivoin esiin turkin vihkoni. Haluasin oppia lisää, sääli menettää kieli vain harjoituksen puutteen vuoksi. Nyt kuitenkin sitä kurssityötä rustailemaan!
Some pics from last spring/summer in Istanbul. The weather is quite gray today, it rains wet snow blaah.. No wonder I turned to my sunny holiday pictures :) Anyways, now that xmas has been celebrated I need to get back to my books, got one coursework submission and two exams in mid january. Laters!