So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

minä(kö) asiantuntija?

Hahaha. Vuoden hauskin vitsi. Ja hieman hurja ajatus. 

Asiantuntijanhattu on kolme kokoa liian suuri ja senkun vaan pyörii päässä. Titteli sitäkin vieraampi. Hyvä, kun 26-vuotiaana olisi edes oman elämänsä asiantuntija. Anna, kun vielä totuttelen, että viikko on aikuisten oikeasti viisipäiväinen ja lomille mennään tarkoin valittuina ajankohtina.

Entä mitä työ kertoo, siitä kuka minun tulisi olla ja kuinka asiantuntija voi olla muodista kiinnostunut ja vapaa-ajalla festareilla retkeilevä?

Ihmisenä puhun paljon ja sitäkin enemmän maailmaa parantavista reformeistä, mutta kuinka paljon puheissani on tietopohjaa on hieman kyseenalaista, jopa näin omasta mielestä. Sopisin kuulema hyvin poliitikoksi, sillä hyvin myös harhailen aiheesta. Yliopistossa kansainvälisen lainsäädännön esitelmästä tuli maailman epäkohtien, etenkin lapsisotilaiden tilastotieteen powerpoint monologi.

Mutta Asiantuntija? Eikö siihen tehtävään kuitenkin olisi, noh muita ansiantuntevampia tulijoita, ottaako kukaan nykyajan reformeistä puhujakorokkeella puhuvaa blondia edes vakavissaan?

Itseensä uskominen kuitenkin on kaikista isoin lahja itselleen. Vaikka hieman vielä hihityttää (ja kauhistuttaa) haha asiantuntija…