So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

mitä kuuluu huhtikuu?

Huikeeta, nyt ollaan jo huhtikuussa. Jospa se kevät sieltä tulee, vaikka viime viikonlopun takainen nuha on edelleen matkassa. 

Pääsiäistähän ei Turkissa vietetä, mutta minä pontevasti kerron ottavani kaksi työpäivää vapaaksi, joten tavallinen viikonloppu tuplaantui. 

Mitä kuuluu?

Raskaan päivätyön johdosta, on energiat aika lailla tapissa. Silmän aluset tuntuvat aina poskissa saakka and that is not a good look. Ravintoa olisikin hyvä syödä enemmän, jos vaan keksisi mistä raaka-aineista valmistaisi omalle kielelle tuttuja, ravitsevia makuja. Vegeruokavalio on aivan uusi tottumus ja koska tacopurkeista puolet puuttuu, ei tutuista ruuista tule aivan samanlaisia. Kasviksia, kikherneitä ja riisiä, sillä kun ei oikein täyty.  

Ruokavaliosta puheenolleen ja kesän kolkuttaessa ovelle haluaisin hieman ruokavaliosta keventää, ne ei niin terveelliset herkut kolmeksi kuukaudeksi ja lisätä (arki)liikunnan määrää. Fitness Friday postauksia ei ole kuulunut, sillä en ole kovin ehtinyt liikkumaan ja harmikseni vanha polvivamma kiusaa edelleen. Olen kuitenkin pariin otteeseen ehtinyt käydä uimassa ja juoksumatolla, eli jotain suuntaa aktiivisempaan liikkumiseen on kuitenkin otettu. 

En tiedä miten syksyllä käy. Joko tiedossa on uusi työpaikka, opiskelupaikka tai toinen maa. Sepä jopa hieman hirvittää, mutta sitä suuremmalla syyllä onkin oikeutettua ottaa pääsiäispyhät rennosti. Uudet ideat tulevat silloin, kun niitä viimeksi odottaa. 

Olen hieman blogini kanssa stuck. Jopa siinä pisteessä, että mietin blogikonsultin palkkaamista (etänä), jonka kanssa miettiä sisältöä sekä kokonaisuutta hieman uusiksi sekä miten parhaiten hyödyntää ympärillä olevia mahdollisuuksia. Kuvaaminen on heikkouteni vaikka teksti kulkeekin, siihen sekä muutamaan muuhun seikkaan, olisi kiva löytää tsemppitukea.