So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ BEAUTY

my tax free shopping list

Täytyy myöntää, että aikaisemmin en ole ollut erityisen innokas tax free shoppailija. Olen lähinnä ajatellut tax freen olevan hieman pakkopullaa, ostoksia joita on tehtävä, koska koneeseen nousuun on vielä aikaa. Kuten myös aikaisemmin kirjoittelin täällä vastahakaiseen tax free hyllyjen läpikäymiseen saattaa myös vaikuttaa ne super painavat käsimatkatavarat, joita aina raahaan mukanani. 
Mutta uutena vuotena puhaltaakin uudet tuulet ja nyt olen innostunut tax free ostoksista entisestä suuremalla vimmalla, olen jo listaakin ostoksista ehtinyt laatia. Syy, lähinnä se, että havittelen tuota clarinsin voidetta ja Suomessa sen hinta on lähes tupla, mitä olen briteissä ja tax freessä katsellut. 
Muita juttuja listalla, YSL Touche Eclat, Nars poskipuna kuuluisassa orgasm sävyssä, Elisabeth Arden kosteusvoide ja muutamat laadukkaat siveltimet, erityisesti silmämeikkipensselit ovat hakusessa. 

Löytyykö muita tax free suunnittelijoita, vai satutko tekemään löytöjä ilman listaa, vai kaihdatko kenties tax free hyllyt kokonaan?
I've listed some things I plan to purchase at tax free. I'm particularly keen on getting my hands on that Clarins eye gel, which price is almost double here in Finland, so I'm saving my purchase for the tax free. Other things I would like to get, so quality eye make up brushes, YSL Touche Eclat, Nars blush (in the famous shade orgasm, how else) and Elisabeth Arden 8 hour cream

Do you plan your tax free shopping or simply go with the flow?