So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

nyt minullakin alkaa...

Nimittäin LOMA Jeee vihdoin! Olen pääsiäisestä asti puskenut täyttä päivää, aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, viikonloput mukaanlukien tietokoneen ruutua tuijottaen. 

Tulipa "freelancer" lifestyle kerralla tutuksi ja niin omituiselta, kun edessä oleva vapaa nyt tuntuukin on jo kauan sitten ansaittu vapaaviikko vihdoin käsillä. Kiireiset neljä viikkoa ei ehkä kovin kummaiselta kuulosta, mutta voin vakuuttaa, että kummalliseen reissuväsymyksen/aikaerorasituksen lisättynä kahden kuukauden työmäärä neljään viikkoon mahdutettuna väsyttää aikamoisesti, kun ylimääräinen jännittyneisyys pääsee vihdoin purkautumaan.

Tulevaisuutta, kun en edelleenkään osaa etukäteen ennustaa, on vain ajateltava, että jossain kohtaa on breikkinsä ansainnut. Tuppaan usein ajattelemaan, että vasta sitten kun kaikki hommat on hoidettu on oikea aika levätä. Mutta uupuneena ei sitä tee palvelusta kenellekkään.  

Teen vielä vihoviimeiset palautukset Tefl tutkintoon ja homma onkin paketissa. Vapaalle viikolle ei ole sen suurempia suunnitelmia, jos vain saisin levättyä oli se sitten aikaisin nukkumaanmenoa tai auringossa makailua. Muutamaan kirjaan voisin tarttua ja kaikkea muuta kivaa keksiä. 

Mahtavaa viikkoa kaikille!