So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

viikon pinterest resepti: helppo kvinoa pata

Näin flunssakauden ja juhlakauden edessä on vielä hyvin aikaa kokkailla herkullisia, terveellisiä ja vieläpä edullisia reseptejä ja ruokia kotona. Helppo kasvisruoka on ihana arjen ruokahetken pelastaja. Tämän pinterestistä bongaamani reseptin on hieman tuunattu omaan makuun sopivaksi, eli tex mex mausteet on tällä kertaa jätetty pois, lisäsin valkosipulia ja käytin kaupasta löytämääni valmista kvinoa sekoitusta.

Helpon kvinoa padan valmistat näin:

Kvinoa, mikä tahansa käy mutta Risellan valmis kvinoa sekoitus oli tosi hyvä ja edullinen. Keitä kvinoa ensin, jos et käytä valmista sekoitus. 

Lämmitin kvinoasekoituksen pannulla ja lisäsin siihen tuoretta valkosipulia. Sen jälkeen tomaattimurska pannulle sekä oreganoa ja sitrunan mehua aavistuksen. Lopuksi lisäsin vielä mustapapuja. 

Valmiista annoksesta en tällä kertaa ehtinyt ottamaan kuvaa, oli jo niin nälkä. Tästä saa helposti bowlin lisäämällä creme fraiche tai kermaviiliä, hieman juustoraastetta ja halutessaan annoksen voi tuunata tortilla lastuilla ja lisätä tulisuutta jalapenoilla. Ihanan monipuolinen, helppo ja maukas kasvisruoka!

Pinterestistä bongaamani resepti löytyy täältä

Muita postauksia samasta aiheesta:

Mikä on sun suosikkiruoka arjessa?