So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sateisen sunnuntain resepti

Bridge of spies leffa pyörimään ja maukkaita bataattitäyteperunoita syömään siinä on tämän sateisen sunnuntain vaatimaton suunnitelma uutta energiaa ensi viikkoon toivottavasti samalla ladaten. Opin myös käyttämään viinipullonavaajaa #aikuistumisentaidot. 

Harvemmin tulee enää blogia reaaliajassa päivitettyä, mikä on tietysti vähän sääli, sillä kaiken on tänä päivänä oltava niin viimeisen päälle sliipattua. Elämä tuskin kuitenkaan on. Puhuin jo aiemmin, kuinka bloggaaminen on vuosien saatossa muuttunut ja nykyään tuntuukin, että asiasisällön on oltava huipussa, jotta lukijoita riittää ellei ole Kenza tietysti ;)

Tavoitteita ja mitä haluakaan (harrastuksestaan) irti saada on monia. Matkalla maltti on valttia eikä kaikkia voi mitenkään miellyttää. Meille suomalaisille aidosti tekeminen ja autenttisuus on tärkeää. 

Itselle pieni ulkomailla päiväkirjamainen blogi riitti vallan mainiosti alkuun, kuin muutin sekä asuin Lontoossa. On tietysti huikeaa, että on päässyt tekemään muita asioita ja saanut mahdollisuuksia kasvuun ja kokeiluun. Opin hyvin nopeasti, ensimmäisen blogini kautta, mitä kaikkea en halua jakaa ja aina oman elämän käänteitä ei tee mieli edes postauksiin laittaa. En myöskään halua elää vain blogia varten sekä välillä on myös myönnettävä oma rajallisuutensa. 

Internetin ihmeellisessä maailmassa, kun on tilaa monelle. Tästä aiheesta kiinnostuneille tsekkatkaa Casey Neistat uusiempien videoiden joukossa nyt pohdintaa jatkosta. Kilpailu on kovaa ja ehkä näin kaikkien saatavilla olevalla platformilla on helppo myös vertailla muihin aivan eri tavalla. Mikäli harrastaisin vaikka tennistä, ei mielenkään tulisi verrata itseäni tai pahimmassa tapauksessa saavutuksia/elämääni kenenkään muihin vaan silloin pelaisin vaan omaa peliäni omasta ilosta lajiin. Voiko bloggaamisesta siis saada, jotain itselleen, joka mahdollistaa nykyisellään jatkamisen. Taitoja, uusia ystäviä yms?

Entä riitänkö itselleni? Monta asiaa taas mietittävänä. Tässä kuitenkin vielä resepti, suosittelen bataattiuuniperunoita suuresti! 

Varaa 1-2 bataattia syödää kohden 

Täyte

Punaisia linssejä, riisisekoitus sekä keittämiseen jälkeen lisätty tonnikala ja fetajuusto sekä mausteet. 

Lämmitä uuni ja pistä pestyjä bataattiperunoita haarukalla. 

Bataattien kypsyessä 30-45 minuttia 200 asteeisessa uunissa valmista täyte. 

Keitä linssit sekä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan. Lisää valmiseen tonnikala, feta sekä pippuri ja suola oman maun mukaan. 

Kokeile baattien kypsyys tehden viillon poikkisuuntaa. Kuori irtoaa sekä veitsi sulaa pehmään sisältöön.

Ota bataatit uunista ja täytä täytteellä.