So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ WARDROBE MUST HAVES

shoe essentials for winter

Ostin alkusyksystä ruskeat nahkasaappaat talvea odottelemaan. Nyt saappaat ovat olleet ahkerassa käytössä, enkä ole ostostani kertaakaan katunut. Mikä parasta, ruskeat nahkasaappaat kuuluvat mielestäni vaatekaapin peruspilareihin, joten käyttöä saappaille on varmasti myös tulevia talvina. Saappaiden pohjalta jatkoin listaa talven kenkäklassikoista.  Koska talven mittaan on yleensä paljon juhlia ja muutenkin välillä on kiva antaa saappaiden hieman hengähtää, garderoobissani on tilaa myös hieman näyttävimille nilkkureille. 
Uggsnämä jakavat mielipiteitä, mutta aikamoista luksusta, kun talven pakkasilla voi työntää paljaan jalan näihin lampaanvilla lämmittäjiin. Omani ovat ruskeat, seuraavaksi satsaan näihin vaaleisiin. 
weheartit


Lisäksi hyvä muistaa, että lämpöisillä pitkävartisilla sukilla voi hyvin saada syyssaappaista käyttökelpoiset myös talveksi. 
With a few months of winter still left I thought I would gather my shoe essentials for winter. I bought a pair of brown winter boots early this autumn and those have truly rescued my winter. But with the sales upon us I wouldn't say no to some everyday ankle boots, a pair of black boots and some trendy studded ankle boots, listed as the wild card. I already have a pair of chocolate brown UGGs, they are incredible warm. Lastly, in warmer winter weather it might be enough just to wear thicker socks to your autumn boots.