So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

some-elämä vs. bloggaajan oma elämä

Tiistaina, kun lättäsin läppärin kannen kiinni olin hyvällä tuulella ja oikeasti super innoissani Oceans 8 elokuvaillasta. Niin ja sitten illallisherkut popcornin sijaan uudesta Tahin paikasta, josta olen halunnut ostaa ja maistaa heidän falafelia jo viime viikosta lähtien. 

Kaikesta tästä saisi kivan tiistai postauksen kuvineen aikaiseksi. Mutta koska ehdin sinä päivänä jo julkaista postauksen olisi sitä postausta turha ottaa enää alas. 

Olen onnekas, sillä blogini sisältö ei riipu siitä, menenkö vai jätänkö menemättä jonnekin. 

Tottakai kivoista asioista ja menoista syntyy mukavia postauksia ja vaikka tällä hetkellä edelleen vähän harmittaa kutsu, johon en millään voinut osallistua ei asialle voi en enempää. Bloggaajan henkilökohtainen elämä arjen askareineen on aina osittain näkymätön, sillä kukaan ei bloggaa 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä on sitten taas se rako, jonka some on onnistunut täyttämään. 

Elämä(ni), kun ei ole tavallista turrea jännittävämpää ja on ihanaa, että elämälläni ja sen sisällöllä on muukin tarkoitus, kuin pelkästään blogimatsku. Toiset nostaa esille enemmän, toiset vähemmän. On myös hyvä muistaa, että välillä on aika kapea kuilu sen välillä mitä elämässä tapahtuu ja mistä haluaa/pystyy bloggailla.

Some taas supersankarin viitallaan tulee ja korjaa ne pahimmat värivirheet, voi laittaa filtterin ja vähän parannella. Tunne on sitten asia erikseen.  

On paljon mistä voin kirjoittaa ja yhtä lailla asioita mitä jättää postauksissa kertomatta. Esim. matkoillta saa kivasti postausaiheita mutta matkalle lähtemisen ensisijainen syy on aina koska minä haluan mennä

Itselle somen luoma "elämä" tulee siis selvästi kakkosena, kun taas oma elämä on luonnollisesti oikeutetulla ykkössijalla. 

Aikaisemmin samasta aiheesta:

Bloggaamisesta (ja somesta)