So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

staycation arjen luksusta

I'm a big fan of staycation style mini getaways after a long week to rest and recharge. When chaos, stress and daily chores are all consuming its the most calming thing ever to enter a space thats different from the usual. 

A typical staycation for me involves checking into a clean hotel room with a massive comfy bed, perhaps order some room service, take a long hot shower especially when I'm not the one footing the water bill (whoops, dont tell anyone but I do however pay for the hotel room of course) and dose off to get a good night sleep. 

Challenges in life definately seem more manageable when well rested. 

FIN: 

Minulla olisi parikin eri postausta hotellielämästä, joita en ole ehtinyt täällä blogin puolella julkaisemaan vielä lainkaan mm. se kerta, kun avaimet jäi kotiin ja yövyin hotellissa. Istanbulissa vuoden aikana olen viettänyt yhteensä 3 staycation hotelliyötä lähinnä käytännön syistä mutta myös rentoutumis- ja arjen kaaosta pakoon tarkoituksella. 

Hyvät kansainväliset hotelliketjut kuten Holiday Inn tai Hilton eivät ole Istanbulissa kovin kalliita, riippuen tosin alueesta mutta Aasian puolella olen maksanut 40-60 euroa per yö. Luksushotelleja toki löytyy aina Four Seasoniin asti, mutta en ole kokenut sen tason majoitukseen tarvetta, etenkin kun ensijaisesti olen tarvinnut yösijaa. Sekä toki myös tehnyt sen valinnan, sillä rentoutumistarkoitukseen staycation on ollut jaksamisen edellytys.

Istanbulin yksi parhaimpia puolia onkin juuri, että luksusta, jos niin haluaa sanoa tai ainakin arjen extraa voi saada melko edullisesti muihin maihin verrattuna. Liiran vaihtokurssi vaikuttaa toki myös asiaan, vaikka hotelleissa tosin on standardihintansa, näin olen ainakin sen itse kokenut.