So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

study break + nail inspiration

current nail inspiration/ weheartitLopputyön äärellä päntätessä, päätin ottaa pienen tauon ja lakata siinä samassa kynnet. Ainakin, on jotain kaunista katseltavaa näpytellessä ;) 
Suuren elämänmuutoksen äärellä, sitä helposti ahdistuu, kun tie tulevasta ei olekkaan näkyvissä ja on monta polkua mistä valita. Samalla taidan hieman surra yhden aikakauden loppumista, ei siis ihme, että mieli on ollut viime aikoina hieman maassa. Kuten, olen tainnut joskus aikaisemmin kirjoitella, yksin ulkomailla asuessa, ne pienetkin asiat saattavat tuntua suurilta, etenkin, kun ympärillä oleva kulttuuri on vieras. Paljon vastuuta ja yksin asioiden kohtaamista, ei ihme, että siinä pieni ihminen kutistuu. 
Tiedän, että olen hermoloman tarpeessa, koti Suomessa on tuttu ja turvallinen, täydellinen akkujen latautumiseen. Vaikka ystävät, aurinko ja urheilu auttavat jaksamaan, there is no place like home.

While writing on my dissertation, I decided to take a quick break and why not paint my nails. At least I have something pretty to look at while typing ;)
It's a big life transformation, uni is soon over and these 3 years are coming to an end. But more so, the options and entering the real world is overwhelmingly scary, especially as the next two weeks are filled with coursework and then there is just a big emptiness. Like, I might have written in the past, living abroad by yourself is daunting. It's a lot of responsibility and decisions that need to be made by yourself in a culture your not born in.