So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ TRAVELLING

summer travel dreaming: istanbul

Kaksi viikkoa vapaata pääsiäisen vuoksi on saanut matkakuumeni nousemaan. Varsinkin, kun Lontoosta olisi päässyt kätevästi käymään Amsterdamissa, Barcelonassa, Nizzassa ja Dublinissa. Mutta töiden ja varsinkin loppytyön kannalta on kuitenkin parempi jäädä  (enää jäljellä olevien) vapaiden ajaksi tänne Lontooseen. Suomeen on suunnitteilla parin päivän matka myöhemmin keväällä, mutta se olisi lähinnä tavaroiden haku, herkuttelua, hammaslääkäriä ja perheen ja kavereiden näkemisreissu, eikä niinkään lomaloma. 
Nyt sainkin siis hyvän syyn suunnitella kivaa reissua kesäksi. 
Kesäinen Istanbul houkuttelee kovasti.. Niin paljon jäi näkemättä ja parin viikon lomalla ehtisi käväistä hyvin mm. Marmariksella tai ainakin Izmirissä. 

These two weeks off uni have really tempted my wanderlust. It would have been so easy to jet set to Amsterdam, Barcelona, Nice and Dublin. But with work and dissertation commitments here in London, I decided it was wise to stay here. A trip back home is though in planning for late spring. 
My mind is set on a trip to Istanbul in August. So much left to see, would love to take part in a language course to brush up my turkish, not the mention the food.. 
A short trip to Marmaris or Izmir could be possible as well. Oh I miss Turkey...