So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kesän suosikki itseruskettavat

Olen viime aikoina eksynyt itseruskettavien koukuttavaan maailmaan. Tämä se vasta kärsivällisyyslaji onkin! Kalkkilaivan kapteenista kesäisen hehkun aikaansaaminen vaatii oikeat tuotteet ja levittämistaitoa. Ajoittain turhauttavaakin touhua, ennen kuin tekniikka on kunnossa ja iho on sekä kuorittu ja kosteutettu. Itseruskettavat ovat kuitenkin se turvallisempi keino auringonpalvojien kaipaaman hehkun aikaansaaamikseksi. 

Testasin eri tyyppisiä itseruskettavia, joten teidän ei tarvitsisi muuta, kuin tarttua tilanteeseen sopivaan purkkiin. Tässä postauksessa suosikkini. 

L’oreal Sublime Bronze face and body ★★★☆☆

Hyvä, helppo ja nopea vaihtoehto muodonmuutokseen kalkkilaivan kapteenista sävy sävyyn säihkymään kesän ensimmäisten auringonsäteiden kanssa kilpaa. Käytin tätä ensimmäistä kertaa myös kasvoihin ja tykkäsin kovin luonnollisesta lopputuloksesta. Hieman tosin kannattaa annostelua hillitä, nimittäin kasvorasvaan sekoittamalla ihan pienestäkin tipasta saa tarvittaessa tumman lopputuloksen. Kesän alussa valkohipeälle nopea muutos saattaa pistää silmään ja vaatii totuttelua. Tuttu ja aika voimakas itseruskettaville ja aurinkotuotteille ominainen tuoksu, mutta ehkä sekin kuuluu kesään. Levityksen jälkeen hajusteeton.

Jet set sun ★★☆☆☆

Ranskalaisen valmistajan itseruskettava spray oli suursuosikkini viime keväänä Brysselissä. Mahtava tuote, kun kesä tulee yön yli yllättäen ja kestää vain viikonlopun. Vartalo kääntämällä ja samaan aikaan tasaisesti suihkauttaen lopputulos on yllättävän luonnollinen etenkin käsivarsille ja etuvartalolle minne tuotetta saa helposti suihkautettua. En tiedä onko liikaa/turhaa pitää kaapissa vain käsivarsille tarkoitettua tuotetta varastossa. Sääriin väri jää kuitenkin ehkä vähän liian kalpeaksi ja toisin, kuin itseruskettavaa vaahtoa, tätä tuotetta ei suositella käsineellä levitettäväksi. Hajusteeton mutta saattaa valkoiseen kylppäriin jättää epähuomiossa pisaroita.