So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kaupallinen yhteistyö

Valitse itsellesi paras laina yllättäviin menoihin

Näin aikuistumisen kynnyksellä moni asia askaruttaa tai tuntuu uudelta. Osa-alue, jolla harjoitusta tarvitaan jatkuvasti on talouden hallinta.

Olen jakanut aiemmin 3 asiaa mitä muuttaisin rahankäytössäni ja tänään vuorossa raha-aiheeseen liittyvä postaus hieman eri aiheesta.

Seikka, jonka koen talouden hallinnassa hieman hankalaksi on ennalta arvaamattomat kulut. Välillä aika juoksee taloudenhallintaa edeltä ja kaikkia kuluja ei tule seurattua niin tarkasti, kun ehkä olisi tarpeen.

Luotoista, lainoista ja pikavipeistä puhutaan mediassa välillä turhan tuomitsevaan sävyyn, sillä meillä jokaisella tulee varmasti joskus eteen tilanteita, jolloin tarvitaan hieman vetoapua.

Matkailijalle eteensattuva tuska saattaa olla varastettu pankkikortti tai kuluja kertyy odotettua enemmän. Toisessa valuutassa maksuja tehdessä matkakassa saattaa hupeta odotettua nopeammin, sillä valuttanvaihtelu aiheuttaa heittoja ja valuuttakursseja saa (tiukalla) budjetilla tosissaan seurata. Itse en ollut tästä silloin niin tietoinen enkä tarpeeksi hyvin valuutanvaihteluun varautunut matkatessani Thaimaassa ja Malesiassa kaksi vuotta sitten ja oikeastaan oli todella tuuri, että varoja oli tarpeeksi, joilla sain maksettua lentolipun Thaimaasta takaisin Euroopaan. Ulkomailla asumisen ja opiskelujen ajan olin tottunut varaamaan ainoastaan menon, sillä takaisinpaluun aikataulusta ei ollut tietoa. Nykyäänkin pyrin miettimään myös tulevaisuutta ja olen ottanut opiksi varata matkoilleni meno-paluulipun.

Nettiyhteyden ja tämän postauksen yhteistyökumppani moneybanker.fi palvelun kautta on mahdollista miettiä mistä lainaa, millä ehdoilla sekä millaisella takaisinmaksulla mikäli olisi siinä tilanteessa, että luottonotto on välttämätöntä.

Lainoja on monenlaisia ja asiaan on syytä perehtyä huolella. Ensimmäinen askel kulutusluottoihin tutustuessa mikäli tilapäiselle lisärahoitukselle on lainan muodossa tarvetta on täytää etusivulla ikäsi ja valita summa minkä verran luottoa tarvitset.

https://moneybanker.fi/lainaa/ sivustolla pääset suorinta tietä olemassa oleviin luotonantajiin. Näin ollen aikaa ei tuhlaannu luotontarjoajien etsintään vaan pääset samalta sivulta vertailemaan lainaehtoja kätevästi tarvesummaasi vastaan.

Vinkki palvelua testatessani ja moneybankerin kautta luotonmyöntäjien vertailua ja lainaehtoihin tutustuessani on vielä kääntyä luotonmyöntäjän asiakaspalvelun puoleen selvittääksesi mitä kuluja lainanottamiseen sisältyy, milloin lainan takaisinmaksu erääntyy ja millainen peruuttamisoikeus luottosopimuksen sisältyy.

Vasta kun olet ehtoihin tyytyväinen, ymmärtänyt velvollisuutesi ja tehnyt suunnitelman takaisinmaksua varten on aika allekirjoittaa sopimus.