So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

tapahtumien täyteinen toukokuu

Toukokuuhuun on mahtunut monenmoista erilaista tapahtumaa ja kaikenlaista koulutusta. Vähän jopa hengästyttää, miten paljon onkaan tapahtumia onkaan tässä kuussa takana. Ehkä tämä on merkki kesän saapumisesta ja verkostointitapaamisten hiljentymisestä kesän viettoon. 

Toukokuun ensimmäisellä viikolla olin EU vaalitapahtumassa todella mielenkiintoisesta aiheesta. Nimittäin politiikassa ja julkisessa virassa toimiviiin naisiin kohdistuvasta vihapuheesta netissä. Erityisesti tapahtuman anti oli ajatusten herätelmä niihin tilastoihin, joiden valossa vihapuheen myötä naisten osallistuminen polittiikkaan vähenee ja vihapuheen ja siitä seuraavan häirinnän johdosta naiset päätyvät jättämään virkansa, mikä on demokratian ja osallistumisen kannalta hälyyttävä tilasto. 

kuva: Svenska Kvinnoförbundet

Olen ollut kolmessa markkinointiin liittyvissä koulutuspäivissä aiheista mitä tapahtuu, kun (asiakas) klikkaa itsensä verkkosivujen kautta aina ostoskoriin ja maksu suoritettu vaiheeseen. Olen oppinut somedatan hyödyntämisestä, sekä mobiilivideoiden tekemisestä tai kuinka vaikeaa huikeiden mainosvideoiden teko oikeasti onkaan. Jyväskylässäkin ehdin yhden päiväreissun ajan pyörähtää ja muita marketing people tyyppejä moikkaamassa. 

Lisäksi olen ollut blogiin liittyvässä tapahtumassa Vero Modan vip-illassa. Siellä oli kiva tunnelma jo kauppakeskuksen sulkeutumisen jälkeen fiilistellä paikallista musiikkiduoa ja shoppailla.