So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

❤ LIVING ABROAD

the world is your oyster


Aloitin pakkailuja ja löysin oysterini, jonka kuori on maailman täydellisin. Syksyn parhaiten käytetyt 3 puntaa. Nyt kun on kiva kuori, ei oysteria enää tee mieli hukata. Olen onnistunut hukkaamaan ainakin kaksi, minne lie mystisesti kadonneet. Tämän aion kuitenkin pitää tallella. 
Leppoisaa maanantai-iltaa, puuh tästä tulee piiitkä viikko, sillä kun viikko on ohi olen ehtinyt muuttaa takaisin Lontooseen, palauttaa yhden kurssityön, tehnyt kaksi tenttiä, asunut ystävän luona ja mahdollisesti löytänyt uuden flatsharen. Mutta tässä kiteytyykin miksi Lontoo on niin mahtava, koko ajan saa tehdä ja kokea, etenkin ensimmäisenä vuotena elin tiivisti hetkessä, kun kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Haluan kokea tuon tunteen uudestaan ja nauttia Lontoosta. Aika, kun kutenkin rientää ja kohta ollaanki ehkä jo toisaalla.  

I've started packing and thought I would show one of my best purchases from last autumn, my pink oyster cover. I've managed to loose at least two oysters already, but this one I plan to keep very tight hold off. It was 3 pounds well spent. 
Have a good evening, just realised its only monday. Got a long week ahead of me, coursework submission, two exams, living with my friend (which is gonna be fun) and hopefully finding a new flatshare. But this is what I love about London, there's always so much to do and experience. So, the world truly is your oyster.