So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ulkosuomalaisen haave

Lähes vuoden täällä pölyisessä sekä meluisassa suurkaupungissa viettäneenä, alkaakin kovasti ajatukset jo liplattaa sinne rantasaunan lauteille. Koivunvista kainaloon ja järveen pulahtaminen on varmasti monen ulkosuomalaisen haave näin kesäaikaan. Turkoosit välimeren rannat ovat aivan oma lukunsa, niin kuin myös meidän taivaansininen vesi, luonnon puhtaus ja hiljaisuuden raikas tuulahdus. 

Koti. 

Olen ihmisenä se, joka mielellään suunnittelee omat polkunsa, enkä koe, että on aina tehtävä niitä asioita, joita muut tekee. Mitä "ei onnistu" tarkoittaa, on minun myös hieman haastavaa ymmärtää. Ainahan voi yrittää.

kuvat: pinterest

Niimpä, haaveilen joskus rakennuttavan oman pienen kesäpaikan. Ei nyt näin melkein 28-vuotiaana mutta ehkä sitten 43 v tai 52 - vuotiaana. Pessimistin vastaus tottakai, miksi, ehditkö sitten olla siellä tarpeeksi, ettei investointi mene hukkaan. 

Ensiksi, pienellä tarkoitan pientä. Ei sellaista kesäpaikkaa, jonka varastoissa löytyy vaikka millä mitalla tavaroita sekä välineitä. Ulkomailla asuminen on opettanut minimalistiksi, en tarvitse paljoa.  

Mutta myös siitä syystä, että tapahtuisi maailmalla mitä tahansa, se paikka olisi ja pysyisi.