So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

vappuviikonloppu helsingissä + bloggaajan kuulumisia

Viime viikon lauantaina saavuin aamulennolla Istanbulista Helsinkiin ja suoraan vapunviettoon. Istanbulissa perjantai-illan +20 lämpöasteiden jälkeen Helsinki tuntui vilposelta eikä lauantai-illan lumi/räntäsateet edistäneet vappufiilistä. Edellisistä vapunvietostani on ehkä kulunut 3 vuotta. Ulkomailla meidän pohjolan perinteitä ei vietetä, muuta kuin ulkosuomalaisten kesken. 

Huikeeta, että ollaan jo toukokuussa. Tammikuun lopulla en vielä tiennyt mitä kaikkea tämä vuosi toisi tullessaan ja nyt näyttää jo aurinkoisemmalta. 

Vaikka päivät ovat kuluneella viikolla olleet menneet hieman sikin sokin ja sisäisen kellon rytmi ollut sekaisin suurin reissuväsymys on kuitenkin nyt selätetty. Let me tell you, univelkaisena ei ole helppoa ja arvostan sänkyäni tällä hetkellä tuhat kertaa enemmän. Tällä viikolla myöskin oikein odotin viikonloppua, joilloin voisin vielä hetken hengähtää ja ladata akkuja, tekemättä sen suurempia asioita.  

Ensi viikolla onkin sitten vuorossa paluu ryhmäliikuntatunneille kuntosalilla, tehotunteja tefl tutkinnon parissa sekä uusia blogipostauksia. 

                                             Ihanaa viikonloppua viileistä tuulista huolimatta.