So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

viikkosuunnitelma

Mukavaa maanantaita! Aurinko paistaa ja on mukavaa, että nyt on kevättä ilmassa jopa täällä Itä-Suomessa. Kävin kuntosalilla kuntosalilaitteiden opastuksessa ja kivaa oli! Ryhmäliikuntatunneista tykkäväänä kuntosalimaailma ei ole ennestään kovin tuttu. Tämänpäiväisen jälkeen tiedän miten monipuolista ja hauskaa pelkkä kuntosaliharjoittelu voi parhaimmillaan olla! 

Tiedättekö music televisionin I used to be fat sarjan, jossa nuoret treenaavat kesän ajan itsensä kuntoon? Minusta tuntuu, että kesäni tulee olemaan sellainen. Jotenkin innostuin varaamaan itselleni PT tunnin ja vielä TRX ja toiminnallisen harjoitteluun suunnattuna. Shoot me now, en tiedä paistoiko aurinko silmiin vai mikä salikärpänen puri. Tai ehkä mieleen palautui haave, että parikymppisten aikana yltäisin parhaimpaan fyysiseen kuntooni?

Joihinkin asioihin, ei vaan koskaan ole oikeaa aikaa. Liikuntahaave on palannut mieleen nyt jo kolmannen kerran ja kun Forever kuntosalien kesätarjouksen napanneena (löytyy nettisivulta) pääsen treenaamaan kahdeksi kuukaudeksi yhden kuukauden hinnalla, se oikea aika on nyt. Aina voi jossitella, en kuitenkaan tiedä missä kunnossa oikeasti olisin nyt, vaikka olisin jo viime syksynä aloittanut uudestaan treenailut. Ehkä tarvitsin rinkankanniskelua +30 asteen kosteudessa ymmärtääkseni, että oikea aika on kohta ja tästä saat motivaation. 

Liikuntajutuista puheenollen, 12 viikon kuntostarttini on edellen voimassa. Ja puolivälitarkastelu tulee postauksen merkeissä ihan kohta! Mikäli missasit sen postauksen, löytyy se täältä

Ulkoilusta energisenä päädyin aivan sivuraiteille ja aloin muista asioita haaveilemaan, vaikka liikunta kylläkin tulee myös olemaan iso osa seuraavien viikkojen ohjelmaa. Nimittäin teen edelleen kovasti töitä tefl tutkintoni parissa ja voi pojat, hommaa riittää. Parin tunnin välein tulee myös pieni paniikki, miten tulen saamaan kaiken lyhyessä ajassa tehtyä. Täytyy vaan päivä kerrallaan painaa ja laittaa parastaan. 

Viikon parhaat: salitreeni, kevätsää ja aurinko 

Viikon tukalin: lyhyellä aikavälillä pakertaminen, mutta koitan kovasti saada valmiiksi!

Viikon hauskin: Keskiviikkona ensi-iltaan tuleva Kaikki kaikessa elokuva kutkuttaisi kovasti. Koitan keksiä kivoja mutta ei ruokaan tai herkutteluun liittyviä palkintoja itselleni. 

Viikon tsempit: Kyllä tämä tästä! Olen ylittänyt itseni jo monta kertaa aina uudestaan. For example en ikinä edes osannut haaveilla matkustava Kuala Lumpuriin (joka oli ihana) mutta sieltäkin viime vuonna löysin itseni. Tälle viikolle vain ahkerasti kirjastopäiviä, jotta tulee valmista!