So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

viikkosuunnitelma ja miten sitten kävi

Muistan lukeneeni, tästä on jo aikaa jostain blogista miten bloggaaja aikoi nauttia syksystä. Postauksessa oli listattu yli kolmekymmentä kohtaa pelkästään yhdelle kuukaudelle tehtäväksi, jokainen juttu vielä varsin aikaavievää. Oli matkoja vaikka minne, kurpitsan kaivertamista sekä leipomista ja niin edelleen. Todellisuudessa ehtiiköhän sitä edes puoliakaan tekemään, jos vielä on päivätöissä siinä oheessa.

Inspiraatio - ja ideapostaukset ovat sitten asia erikseen. Blogien sekä erityisesti somen kiitokuvaisyydesta ollaan viime aikoina puhuttu muutenkin ja sisällöntuottamisen kuorittamuudesta sekä ajanhallinnasta olisi syytä puhua vielä enemmän. En myöskään halua luoda tänne blogiin kuvaa, että ne asiat joista valitsen kirjoittaa olisivat aina niin onnistuneita tai loistokkaita, jos ne eivät niin ole olleet, mistä on kyllä on näin julkisesti myös vaikea kirjottaa mutta samalla tämä ei kuitenkaan ole valitusfoorumi.

Me kaikki katsomme maailmaa oman linssimme läpi ja näin virtuaalisesti on vielä entistä suurempi mahdollisuus valita se oma linssi. Voi tehdä asioista visuaalisesti kauniita kehittäen omaa tyyliään luoda digitaalista sisältöä, oli se sitten kuvia, videoita, viestejä tai grafiikkaa. Vielä jos saisin toivoa, että me ihmiset, ketkä lukevat muiden mielipiteitä netissä, osaisivat arvostaa, että mielipide voi olla vain mielipide. Tässä on kyllä varmasti meille kaikille vielä hurjasti opittavaa. Ainahan ei kaverinkaan kanssa olla samaa mieltä, mutta netissä se on helpompi ilmaista. Jokainen on kuitenkin vain ihminen.   

Muistatko viikkosuunnitelma postaukseni entä jos nyt kelataan taaksepäin nähdäkseni mitä oikeasti ehdin tehdä. 

Viikon uutuus: työhakemus. En ole yli vuoteen saatikaan vielä pitempään aikaan kirjoittanut työhakemusta suomeksi. 1/2

Viikon mahdollisuus: sisäpyöräily eli spinningtunti 0 

Asia, jota odotan viikolta: jääkylmää maistuvaa omenalimpparia kahvilasta 1/2

Viikon tavoite: malttaa valmistaa sekä syödä 3 ateriaa / päivä vaikka täällä lämpimässä ruokahalua ei ole huipussaan X

Viikon hankaluus: korjauttamista vaativa vahinko X

Viikon arkisin homma: pyykkien vieminen pesulaan 1/2

Viikon pikkufiilaus: muistin vapauttaminen puhelimesta X 

Toiveeni viikolle: ihanan aikaiset aamuherätykset, kun kaupunki on vielä aivan hiljaa 1/2

Viikon budjetti: tosi vaikea, sillä en vieläkään tiedä oikein osaa paljon suhteessa liiraan asioista pitäisi maksaa mutta sanotaanko 70 - 120 liraa? !!

Sain kolme hommaa hoidettua. Liikunta ei edelleenkään ole prioriteetti, koska muut hommat vievät vapaa-aikaa sen verran, etten pääse irtautumaan. Mikä oikeastaan kertoo aika paljon suhteestani liikuntaan, koska liikuntaa en halua suorittaa vaan liikun oikeastaan muista syistä. 

Asiat, jotka tuovat iloa tai joita odotan - totuus on, etten ehdi niistä nauttimaan.