weekend brunch #1

Viime aikoina olen nauttinut viikonloppuisin aamiaista myöhäisen brunssin merkeissä jääkaapin antimista. Vieraassa ruokakulttuurissa oleskelu on nostanut niin tavallisen asian, kuten aamisen aivan uudelle tasolla, kun arkiruokailun jälkeen pääsee syömään omalle kielelle tuttuja makuja viikonlopun tapaan pitkän kaavan mukaan. 

Tänään lautasella porkkanoita, juustopalloja, muutama bataattipala, kananmuna oregano,tinjami,paprika mausteineen, avocadoleipä maailman parhaalla sitruunapippurimausteella sekä paikallisen ruokakaupan mezetiskin bulgur tyyppinen lisuke. 

Life is good. 

Recently I've been enjoying starting the day during the weekend with a brunch style breakfast. Living and being surrounded by a foreign food culture, familiar taste and foods have become incredibly important to the extent that my weekend breakfast plate is nowadays a cherished moment. 

This time I had some carrots, cheese balls for local cheese imitating mozzarella balls, scrambled eggs with herbs, few sweet potato chunck and of course avocado toast with the most delicious lemon pepper spice. I've yet to also try the french press that was so kindly gifted by my friend along side a rather exotic Starbucks coffee blend. 

Happy sunday!