So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

yle areenan mielenkiintoisimmat sarjat

Ulkomailla asuessani minulla ei ollut mahdollisuutta hyödyntää Yle areenan tarjontaa ja tästä syystä olenkin aina mieltänyt kyseisen palvelun hieman tylsäksi ja turhaksi. Kunnes viime aikoina havahduin kuinka paljon kivoja ja mielenkiintoisia sarjoja Yle areenasta löytyykään. 

Ainoa miinus ja hieman harmittava puoli Yle areenasta kuitenkin löytyy, nimittäin sarjat eivät ole katsottavissa ikuisesti, eli jos jotain areenan kautta veloituksetta haluaa katsoa, kannattaa se tehdä nyt. 

Sarjat

Rouvat ryöstäjinä 

Hauska ja ensimmäisten jaksojen jälkeen vauhtiin päässyt seikkailu. Allekirjoittanut hieman jännittää miten rouvien oikein käy. 

Aika on meidän

Voi vitsit mikä sarja! Tämän sarjan seuraaminen vaatii syventymistä ja harmi, ettei sarjan ensimmäistä tuotantokautta ole areenassa nähtävissä. Tässä minulle tulee myös mieleen Netflixin Cable girls tai Las Chicas del cable. 

Kotikenttä

Paras sarja pitkään aikaan! Huikean koukuttuva norjalainen jalkapallodraama. 

Dokumentit

Avicii: True Stories 

Kuten blogiani pitempään seuranneet tietävät olin erityisen liikuttunut uutisesta Aviciin poismenosta. Toki julkiksista, kuten ei julkisuuden henkilöistä aika jättää, mutta Tim Berglingin olevan samanikäinen pohjoismaalainen herätti ajatuksia siitä, kuinka tärkeää on voida hyvin. 

Kuva: Yle areena