ajatuksia

Avaimet parempaan arkeen

Oletko koskaan miettinyt omaa asennettasi? Ihan arkisissa asioissa.

Miten moneen asiaan vaikuttaakaan se, millä asenteella lähdet päivääsi rakentamaan.

Ajatteletko viikonlopun jäljiltä tulevaa työviikkoa jo ennakkoasennoituneena niin, että kuitenkin on raskasta ja kurjaa?

Miten tällaisesta negatiivisesta ajattelutavasta pääsisi eroon? Ehdottaisin, että kokeilet positiviisen ajattelun voimaa. ;-)

Aamulenkillä tänään. Ilmassa syksyntuntua! "Syksyllä on kylmää ja syysmasennus iskee". Väärin! ;-) "Ruskan värit saavat luonnon hehkumaan ja on ihana juoda teetä kynttilänvalossa viltin alla."

Mun TOP5 vinkit positiivisempaan ja innostavaan arkeen!

♥ Kunnon aamiainen. Yllätys, yllätys! Aloita päiväsi monipuolisesti ravintorikkaalla aamupalalla ja lempparikahvillasi, niin jaksat lounaalle asti energisenä. Kokeilemmalla selviää sopiiko sulle enemmän proteiinipitoinen aamupala, kuten protskulla höystetty marjasmoothie vai enemmän hiilihydraattipitoinen aamiainen, kuten iso lautasellinen puuroa. Tunnustele omaa fiilistä ja tee mikä itsestä tuntuu hyvältä! :-)

♥ Jos olet tottunut lähtemään työpäivään asenteella "ei jaksa - ei pysty", mieti ensin missä vika? Miksi ajattelet näin? Olisiko syytä muutokseen? Onko töissä kuitenkaan niin kurjaa? Mitä jos lähtisitkin tänään töihin miettimällä: "kiva nähdä mukavia työkavereita ja vaikka projekti X ei kuulukkaan lempitöihini, ollaan taas päivä lähempänä sen valmistumista." Jos kuitenkaan tämänkään tyylinen ajattelu ei auta, olisiko syytä muutokseen? Oletko miettinyt että mahdollisesti kyseinen työ syö positiivista energiaasi, eikä välttämättä olekkaan sinua varten? Uskaltaudu antamaan ajatus mahdolliselle muutokselle.

♥ Liiku. Usko tai älä, niin pienikin liikuntasuoritus päivässä tuo uskommattoman paljon virtaa päivääsi! Jokaisen kiireisemmänkin arkeen mahtuu pieni virkistävä kävelylenkki tai vaikka nopea 15minuutin HIIT-harjoittelu. Jos liikunta työpäivän jälkeen tuntuu ylivoimaiselta, kokeile liikkua ennen työpäivää - ehkä aamutreeni onkin sun juttu!

♥ Karsi ympäriltäsi ihmiset ja asiat jotka aiheuttavat sinussa negatiivisia tunteita. Kukaan ei ole ansaitse olla läsnä arjessasi, jos jatkuvasti aiheutuu pelkästään negatiivisia tunteita. Arvosta itseäsi!

♥ Hymyile. Se ei maksa mitään! Ja saatat saada hymyn takaisin.