resepti

Ihana marjavispipuuro (V,G)

Muistatteko vispipuuron? Mummu teki aina vispipuuroa lounaan jälkkäriksi. Puuroa tehtiin milloin mistäkin, omenoista, puolukoista, herukoista, mitä olikaan tarjolla. Rakastan vispipuuroa! Tämä resepti on tuttuun tapaan gluteeniton ja vegaani. Ja vieläpä helppo ja suhteellisen nopeakin. Toimii jälkiruokana, aamiaisella, iltapalalla ja vaikka vieraille tarjottavaksi. Itse nautin tänään puuroni kylmänä välipalana. (Väärinkäsitysten välttämiseksi, maissikakkujeni päällä ei ole kanaa, vaan Oumph! -soijasuikaleita ;-) Nam, Laitappa kokeiluun!


 

Ihanan pirteä marjavispipuuro

(yksi annos)

♥ 50g riisihiutaleita (esim. Myllyn Paras)

♥ jotain nestettä, itse käytin makeuttamatonta mantelimaitoa, mutta mikävaan kasvimaito sopii

♥ n.2dl marjoja, itselläni oli tälläkertaa puolukoita

(♥ halutessasi jotain makeutusta, esim. steviaa tai bourbon-vaniljaa)

Keitä riisihiutaleet pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon marjat ja anna kiehua vielä hetki. Nosta puuro jäähtymään. Surauta puuro tehosekoittimella/sauvasekoittimella tasaiseksi. Nauti kylmänä tai lämpimänä!

comments powered by Disqus