So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Vinkki

Blotting paper - kiillon poistaja

Kasvopaperi, silkkipaperi, puuteripaperi, imupaperi, mitä näitä nyt on. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta kyseessä on yksinkertaisesti kasvojen kiillon poistoon tarkoitettu paperi. Englanniksi blotting paper = imupaperi, joka kuvaa tuotetta mielestäni oikein hyvin. Paperi on ohutta kuin silkkipaperi ja se imee itseensä rasvaa kasvoilta. Jos ihmettelet mitä itua siinä on, niin syy on yksinkertainen. Ei tarvitse olla jatkuvasti lisäämässä puuteria kasvoille. Lisäksi paperi ei vie mukanaan meikkivoidetta, vaan se tosiaan poistaa kasvoilta vain ylimääräisen rasvan ja vie näin ollen kiillon mennessään.

Itselläni on käytössä Duroyn Kasvosilkkipaperi(Hei, Kaksi nimeä yhdessä!). Ostin paperit jo aika pitkän aikaa sitten, mutta kuiva ihoni ei niitä tarvinnut. Nyt kun ihotyyppini onkin heittänyt häränpyllyä, niin T-alue (otsa, nenä, leuka) on alkaneet kiillellä päivän mittaan. Kasvopaperit pääsivätkin sitä myöten laukkuni vakiovarustukseen. Hintaa näillä on muovitaskun kanssa n. kolme euroa ja pakkauksessa on n. 80 paperia.


Toinen puoli paperista on aavistuksen karheampi. Se on se puoli, mitä kuuluu käyttää. Käyttö on hyvin yksinkertaista. Paperia painellaan kasvoille kiiltävään kohtaan. Ei pidä hangata, sillä hankaus saa meikkivoiteen kyllä lähtemään liikkeelle. Kevyt painelu siis riittää. Jos epäilyttää, niin katsoppa seuraavat kuvat.

Ennen. Työpäivän jälkeinen kiilto-otsa.

Rasvan kerännyt paperi.

Jälkeen. Ei kiillä enää.


En ole siis lisännyt jälkeen kuvaan puuteria enkä mitään. Olen vain painellut otsani tuolla Duroyn kasvosilkkipaperilla. Hyvin yksinkertainen tuote, joka tekee näin ison avun kiilto-ongelmaan. Tämä on myös nopea tehdä eikä vaadi peiliä, joten siinäkin voittaa puuteroinnin mennen tullen.

Onko täällä muita kasvosilkkipuuteri-imupaperin kannattajia?