So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Meikkivinkki

DailyChic katsaus

Kuten osa varmasti tietää, olen sisällöntuottajana uudessa lifestyle mediassa, DailyChicissa. DailyChic onkin lähtenyt kivasti käyntiin ja olen kirjoitellut kauneusaiheisia artikkeleja DailyChiciin. Olenpa jopa tehnyt sinne sushireseptinkin. DailyChic on sivusto, jota jokaisen muodista, kauneudesta ja upeista resepteistä kiinnostuneiden kannattaa seurata. DailyChicin facebook -sivuilla on myös usein arvontoja käynnissä, joten myös sitä kautta kannattaa seurata.

Halusinkin nyt tehdä telle lukijoille pienen katsauksen kirjoittamistani DailyChicin artikkeleista. Käykäähän kurkkimassa jos kiinnostaa lukea aiheista lisää!

Miten valita sopiva meikkivoide?Meikkivoiteen eri levitystavat


Miten peittää tummat silmänaluset?

Miten kulmakarvat meikataan?Parjatut parabeenitHalloweenin kissameikki

Loput kirjoittamani artikkelit voitte käydä kurkkimassa tästä linkistä. Mitä tykkäätte DailyChicista? Kiinnostaisko tällaiset DailyChicin katsaukset useamminkin? :)

DailyChicin lisäksi olen viettänyt aikaa todella paljon nyt opinnäytetyöni kanssa. Tarkoitukseni on valmistua tänä keväänä, joten koitan nyt keskittyä siihen, että koulu saadaan suoritettua. Siksi blogissa voi olla tämä kevät tekstejä hieman vaihtelevasti. Monet postaukset on kyllä jo päässä valmiina ja kuvatkin on otettu, joten kyse ei ole enää muusta, kuin ajan liikenemisestä kirjoittamiselle :) Hyvää alkavaa kevättä kaikille lukijoilleni! Pysykää kuulolla!