So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Muutto uuteen osoitteeseen

Kun vuonna 2008 muutin pois kotonani ensimmäisen kerran, niin en arvannutkaan miten monta muuttoa minulla olisi edessä. Tuosta lähtien, aina vuoteen 2016 saakka, muutin yksin tai mieheni kanssa keskimäärin kerran vuodessa. Vuonna 2016 ostettiin tämä meidän oma talo ja kertaakaan ei ole ollut tunnetta, että tästä haluaisi muuttaa pois. Blogi taas on muuttanut 9-vuotisen taipaleensa aikana kerran. Sekin oli vuonna 2016, kun muutin bloggerista So-Upiin. Nyt uusi muutto on edessä ja tällä kertaa se on ihan omaan osoitteeseen. Olen todella innoissani tästä muutosta!

Mariaglow.com avaa sivunsa tässä kuussa ja saan uusille sivuille esimerkiksi blogikirppiksen. Vaikka viihdyinkin hyvin So-Upissa, niin nyt on aika suunnata uusia haasteita kohti! Blogi onkin ollut hieman hiljaisempi, kun olen valmistellut muuttoa, joten palailen taas normaaliin postausrytmiin uusilla sivuilla! Videosisältöä teen myös edelleen säännöllisesti tubeen ja julkaisen uudet videot aina myös uusilla sivuilla.

Blogiani voit seurata nyt ja jatkossa Bloglovinissa, Blogit.fi, Facebookissa, Instagramissa tai YouTubessa! ♥ Uusilla sivuilla luvassa myös mahtava arvonta, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Ihanaa syksyä juuri sinulle ja tavataan uusilla sivuilla 16.9. alkaen!

mariaglow.com