So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Meikki

PINKspiration

Viime viikolla muhun iski sellainen pinkspiration. Oli pakko tehdä jotain pinkkiä ja glitteristä meikkiä. Oikein kunnon pinkkiöverit. Se johtuu varmasti siitä, että töissä ei oikein voi meikkiä pitää ja muutenkin ollaan niin "värittömiä" siellä, niin oli pakko saada vähän pinkkiä päivään. Liian kauan olin mennyt vaisulla mitään sanomattomalla meikillä ja hirmuinen hinku oli päästä käyttämään värejä. Kaivelin siis meikit esiin ja aloin sutia.

Lopputuloksesta tuli tosiaan niin purkkainen kuin olin halunnutkin ja jostain syystä hiuksiin oli saatava kunnon 90-luvun minisaparot. Ikää lähti samantien yli kymmenen vuotta ja elin taas spaissarien aikaa. (Spice Girls oli niin kova bändi silloin kun olin pieni). Jotenkin myös tykkäsin ihan hirmuisesti noista saparoista. Voisikohan näitä pitää muutenkin? 90-lukuhan on parhaillaan aika muodikasta, joten luulenpa että saparot tulivat nyt jäädäkseen. Sorry, not sorry. Täytyy jostain hankkia pieniä hiuspompuloita!

90s, makeup, spice girls, pink makeup

Sopiva huulipunakin löytyi, kun käteeni ostui Oriflamen The One 5in1 Colour Stylist huulipuna sävyssä Uptown Rose. Ihan täydellinen sävy! En ollutkaan tätä vielä edes kokeillut ja totesin punan olevan tosi ihana. Koostumus oli jotenkin tosi kevyt ja hoitavan tuntuinen, mutta silti huippu pigmenttinen. Ehkä mattapunien jälkeen tuntuikin erityisen kivalta käyttää "normipunaa", joka ei kuivata. Kestävyydeltään tavallisen huulipunan luokkaa ja ulkonäkö sekä huulituntuma oli 10+!

Oriflame, huulipuna, the one, uptown rose, lipstick, pink, cute,
Oriflame The One 5-in-1 Colour Stylist Uptown Rose

Synttäriviikon ensimmäiset arvonnat on suoritettu ja voittajiin on otettu henkilökohtaisesti yhteyttä. Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille! Misshan tuotepaketin arvonta jatkuu vielä tämän viikon perjantaihin, joten siihen voi vielä osallistua. Lisäksi YouTuben puolella arvonta on käynnissä tämän viikon loppuun saakka. Alla ensimmäisten arvontojen voittajat:


Bette Box: Katarimaria

Too Faced Better Than sex: hennemiliaa

eleven.fi: Tarja

Onnea voittajille! Alla vielä listaus meikissä käytetyistä tuotteista. Loppuviikosta sitten tulossa juttua vielä Bloggers' Inspiration Daysta!

Mitäs mieltä olet saparoiden paluusta?

Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced Shadow Insurance
MAC Paint Pot - Painterly
Make Up Store Loose Powder - Milk
Sleek iDivine paletti - Ultra Mattes V1
e.l.f. Glitter Primer
Grimas Polyglitter - 056
Ardell irtoripset - Demi Wispies
Lumene kulmakynä - 2
Estee Lauder Double Wear meikkivoide - 1N1 Ivory Nude
Oriflame The One 5in1 Colour Stylist - Uptown Rose
Artdeco Glossy Lip Volumizer
Sleek Highlighter Palette - Solstice
Make Up Store poskipuna - Chic
Too Faced aurinkopuuteri - Chocolate Soleil

Purkkapinkkiä kevättä sinne ruudun toiselle puolelle!