So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

10 faktaa minusta

On kamalan hankalaa kirjoittaa esittelyteksti itsestäni. Aika monen puisevan luonnoksen jäätyä kesken päätin oikaista ja tehdä esittelyksi listan, johon kirjaan ensimmäiset kymmenen mieleen juolahtavaa asiaa itsestäni.

Tällänen mää siis olen:

1. Olen kotoisin Säkylästä, mutta olen asunut jo neljä vuotta Joensuussa. Väitän aina muuttaneeni tänne hyvien harjoitusmaastojen ansiosta, mutta oikeasti inspiroiduin siitä yhdestä Leevi and the Leavingisin biisistä.

2. Tykkään siis mielummin kulkea verkkareissa kuin farkuissa.

3. Piironginlaatikostani löytyy 3 arvokisamitalia, 2 EM-kisoista ja 1 MM-kisoista.

4. Kävelyapuna mulla on tällä hetkellä kyynärsauvat, koska parantelen sesamluun rasitusmurtumaa. Kohta pari viikkoa köppäilyä takana ja sitten saan siirtyä taas kaksijalkaiseksi.

5. Pahinta keppien kanssa kulkemisessa on se, että joutuu liikkumaan autolla kaikki autoa pidemmät matkat. Mielummin pyöräilisin joka paikkaan rämisevällä puolitoistavaihteisellani. Pyörä oli alunperin kolmevaihteinen, mutta nykyään raskain vaihde toimii ja pienempi vaihde pysyy päällä, jos vaihtajan vipua painaa koko ajan alaspäin. Onneksi Joensuussa on tasaista.

6. Mulla on viisi sisarusta, neljä veljeä ja yksi sisko. Kotoa pois muutettuani oli vaikea keskittyä koulukirjojen lukemiseen kun ei ollut taustamölyä, johon oli tottunut.

7. Olen jo viidennen vuoden oikeustieteen opiskelija, mutta valmistumisajankohtaa arviointiin kristallipallo on sopivampi väline kuin kalenteri.

8. Tykkään lukea. Kaikenlaiset kirjat klassikoista dekkareihin ja elämänkertoihin kelpaavat. Jännittävissä kirjoissa minulla on paha tapa kesken kirjan kurkistaa viimeisiltä sivuilta, ovatko tärkeimmät henkilöt vielä hengissä.

9. Suunnistusseurani on SK Pohjantähti. Ihanalle naisjoukkueellemme voi jakaa kaikki ilot ja murheet, liittyivät ne urheiluun tai eivät.

10. Terassikoristeena meillä on keltainen kajakki. Olohuonetta olen sisustanut muun muassa jumppapallolla, steppilaudalla ja laatikollisella muita kuntoiluvälineitä. Lisäksi (käytettyjä) suunnistuskarttoja lainehtii joka puolella. Yhtään ei voi heittää pois, koska niitä voi tarvita vielä joskus.

Näillä nippelitiedoilla alkuun, tervetuloa mukaan lukemaan blogiani. Kommentointikin on ihan sallittua. :)

-marika.

Kansikuvan kollaasin yksittäiskuvat: Raimo Arvola