So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Pirteän värikäs Breden Kids

Ei näy eikä kuulu vauvaa, hän ei ilmeisesti kovin helpolla suostu luopumaan tästä vuokrayksiöstään. Laskettuaika tuli ja meni siis toissapäivänä 18.7, mutta vielä neiti vaan kovasti mahassa myllää. Noh, ehdinpähän päivitellä blogia jos tästä tukalasta odottamisen tuskasta pitää jotain positiivista keksiä! ;)

Tällä kertaa tulin kirjoittelemaan teille Virolaisesta nettikaupasta nimeltä Breden Kids. Tämä nettikauppa oli mulle aivan uusii tuttavuus ja yllätyinkin iloisesti kun he olivat ottaneet minuun yhteyttä ja löysin sivuille katselemaan heidän aivan ihanan värikästä valikoimaansa! En itse ole lastenvaatteiden suhteen mikään sen suurempi "printtifani" mutta näissä vaatteissa printit on pidetty sopivan hillittyinä ainakin mun makuun. Eniten ihastuin tähän oranssiin pesukarhukuosiin (klik) ja toiseksi lemppariksi valikoitui tämä pupukuosi (klik). Valikoimasta löytyy vaatteita laidasta laitaan: hattuja, huiveja, yökkäreitä, bodyja.. Meidän tulevalle pienokaiselle valitsin pesukarhukuosissa bodyn sekä yökkärin/jumpsuitin ja lisäksi vielä harmaan norsukuvioisen peiton.

bredenkids, lastenvaatteet
bredenkids, lastenvaatteet
bredenkids, lastenvaatteet

Yöpuvussa ja bodyssa tykkäsin erityisesti tuosta yksityiskohdasta, että toinen hiha on jätetty kokonaan mustaksi! Verrattuna muihin samankokoisiin vaatteisiin mitä meillä jo neidille on, sanoisin, että koot vastaavat hieman suurempaa. Eli jos satutte ostoksille kyseiseen verkkokauppaan niin kannattaa pitää mielessä, että koot ovat ehkä hieman suurempaa mitoitusta kuin vaikka perus H&M- tai Lindexin mallistoissa. :) 

bredenkids, lastenvaatteet

Käyttöönhän nämä vaatteet eivät vielä tietenkään ole päässeet, mutta käteen kangas tuntuu ihanan pehmeältä ja joustavalta. Kaikki Breden Kids:n tuotteet onkin valmistettu Gots sertifioidusta luomupuuvillasta.

Omasta mielestäni Breden Kidsin motto kertoo kaiken oleellisimman heidän tarinastaan: "Started from need, designed with heart, improved to last". Lisää Breden Kidsistä voitte lukea heidän nettisivuiltaan: www.bredenkids.com (en hyödy sivuille klikkauksista).

Jos ihastuit näihin tai muihin heidän tuotteisiinsa, kannattaa seurata mua instagramissa, sillä sinne on tulossa pian pientä arvontaa teille lukijoille ja seuraajille yhteistyössä Breden Kidsin kanssa! Käyhän siis jo valmiiksi kurkkaamassa mitä kaikkea sivuilta voisikaan teidän pienokaiselle löytyä. ;) Breden Kidsin löydät myös instagramista @breden_kids & #bredenkids.

Pitäkäähän mulle peukkuja, että seuraavan kerran kirjoittelisin raskauskuplan sijaan vauvakuplassa! Kivaa loppuviikkoa just sulle ❤
- Enni

Instagram & Snapchat: enniheidi
Facebook: https://www.facebook.com/mustavalkoisenvarikasta/