So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Calluna

Heippa hei pitkästä aikaa ja hyvää Itsenäisyyspäivää vähän myöhässä! Oon ollut (ja oon edelleen) vähän kipeänä ja siitä syystä blogissakin on ollu hiljaisempaa. Jospa tää kuitenkin tästä alkaisi helpottamaan pikkuhiljaa!

Eilen itsenäisyyspäivänä Mikko ja Jake kokkas meille kunnon päivällisen eli toisin sanoen perinteistä karjalanpaistia, sienisalaattia ja perunamuusia. Olipa ihana könytä sohvalta valmiiseen ruokapöytään. Illaksi Mikko teki vielä joulutorttuja ja sytyteltiin koti täyteen kynttilöitä - itsenäisyyspäivän sinivalkoisia kynttilöitä tietenkään unohtamatta! Niin ja tietenkin katsottiin myös linnan juhlat, kuten aina. Miten te vietitte itsenäisyyspäivää? 

Asiasta toiseen. En oo mikään varsinainen viherpeukalo vaikka tykkäänkin, että kotona on usein kukkia tunnelmaa tuomassa. Muista blogeista inspiroituneena ostin joku aika sitten kotiin Callunan. Halusin kokeilla kauanko se kestää sisätiloissa, sillä mun mielestä se tuo ihanaa syys- ja talvitunnelmaa. No, viikkoa pidempään en sitä raaskinut kuitenkaan sisällä "kiduttaa" ja nyt se koristaa takaterassin pöytää. Mutta miten kaunis se oliskaan ollut sisällä, vai mitä ootte mieltä? :)

Nyt palaan sohvalle viltin alle sairastelemaan, ihanaa keskiviikkoa just sulle! 
Enni